Σφοδρές αντιδράσεις για τα νέα μέτρα

Έντονες είναι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης σχετικά με τα νέα σκληρά μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, ενώ ειδική αναφορά στο θέμα που έχει προκύψει με τις αποδείξεις έκανε η Νέα Δημοκρατία. Συγκεκριμένα, ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Ιωάννης Βρούτσης, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι τελικά, το μόνο που δεν χρειάζεται «απόδειξη» είναι η ανεπά

  • Ant1
Σφοδρές αντιδράσεις για τα νέα μέτρα

Έντονες είναι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης σχετικά με τα νέα σκληρά μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, ενώ ειδική αναφορά στο θέμα που έχει προκύψει με τις αποδείξεις έκανε η Νέα Δημοκρατία.

Συγκεκριμένα, ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Ιωάννης Βρούτσης, είπε: «Ο κ. Βενιζέλος αποφάσισε και διέταξε!!! Εκτός από συνιδιοκτήτης στα σπίτια μας, να γίνει και διαχειριστής των χρημάτων μας!  Και μάλιστα, να επιβάλει βαριά πρόστιμα, σε όλους όσους αποταμιεύσουν και δεν καταναλώσουν.  Τελικά, το μόνο που δεν χρειάζεται «απόδειξη» είναι η ανεπάρκεια, η ανικανότητα και η αναλγησία της κυβέρνησης. Σε βάρος μιας κοινωνίας που έχει περάσει προ πολλού τα όρια αντοχής της».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κάνει λόγο για καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης, ενώ αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «η κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου είναι μια κυβέρνηση με σύμβαση έργου να οδηγήσει τη χώρα και την οικονομία σε συντεταγμένη χρεοκοπία. Είναι μια υπηρεσιακή κυβέρνηση της τρόικα με στόχο να οδηγήσει το λαό σε συντεταγμένη πτώχευση. Και μάλιστα αυτή την επιλογή και αυτή την εντολή από την τρόικα την έχει πάρει ερήμην του ελληνικού λαού».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v