Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Μάχες» για το ενοίκιο

Αδυνατούν να πληρώσουν το ενοίκιό τους σχεδόν οι μισοί ενοικιαστές, γεγονός που τους φέρνει σε αντιπαράθεση με τους ιδιοκτήτες κατοικιών.  Με δεδομένο ότι οι εξώσεις κοστίζουν, οι ιδιοκτήτες προτιμούν να προσφέρουν ένα ποσό στον ενοικιαστή προκειμένου να εγκαταλείψει το διαμέρισμα, το οποίο στη συνέχεια κρατούν κλειστό.

  • Ant1
«Μάχες» για το ενοίκιο

Αδυνατούν να πληρώσουν το ενοίκιό τους σχεδόν οι μισοί ενοικιαστές, γεγονός που τους φέρνει σε αντιπαράθεση με τους ιδιοκτήτες κατοικιών.

Με δεδομένο ότι οι εξώσεις κοστίζουν, οι ιδιοκτήτες προτιμούν να προσφέρουν ένα ποσό στον ενοικιαστή προκειμένου να εγκαταλείψει το διαμέρισμα, το οποίο στη συνέχεια κρατούν κλειστό.

Δεν είναι λίγοι οι ιδιοκτήτες, που προκειμένου να χάσουν τα χρήματα που τους οφείλονται, δέχονται να πληρώνονται το ενοίκιο σε δόσεις. Μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις που ο ενοικιαστής αποδεικνύεται φερέγγυος, οι ιδιοκτήτες δεν διστάζουν να προχωρήσουν ακόμη και σε μείωση του μισθώματος, προκειμένου να μην τον χάσουν.

Οι ενοικιαστές από την πλευρά τους έχουν τη δική τους άποψη και κατηγορούν τους ιδιοκτήτες ότι αρνούνται να προχωρήσουν σε μείωση του μισθώματος, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

Πολλοί ενοικιαστές μπαίνουν στη διαδικασία της μετακόμισης, αφήνοντας το διαμέρισμά τους για ένα μικρότερο, το οποίο έχει και χαμηλότερο ενοίκιο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v