Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Την Πέμπτη στη Βουλή το νομοσχέδιο για το ενιαίο μισθολόγιο

Την Πέμπτη έχει προγραμματιστεί να κατατεθεί το νομοσχέδιο για το ενιαίο μισθολόγιο, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο υφυπουργός Εσωτερικών Π. Κουκουλόπουλος. Ο υφυπουργός εξήγησε γιατί θα υπάρξουν εξαιρέσεις: «Για να είμαστε δίκαιοι με τις εξελίξεις και για να τις διαβάζουμε σωστά, ξαναλέω ότι οι τρεις κλάδοι (δικαστικοί, στρατιωτικοί και σώματα ασφαλείας) δεν ήταν ποτέ στο Ενιαίο Μισθολόγιο, σε όλη τ

  • Ant1
Την Πέμπτη στη Βουλή το νομοσχέδιο για το ενιαίο μισθολόγιο

Την Πέμπτη έχει προγραμματιστεί να κατατεθεί το νομοσχέδιο για το ενιαίο μισθολόγιο, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο υφυπουργός Εσωτερικών Π. Κουκουλόπουλος.

Ο υφυπουργός, μιλώντας σε ραδιοσταθμό εξήγησε γιατί θα υπάρξουν εξαιρέσεις: «Για να είμαστε δίκαιοι με τις εξελίξεις και για να τις διαβάζουμε σωστά, ξαναλέω ότι οι τρεις κλάδοι (δικαστικοί, στρατιωτικοί και σώματα ασφαλείας) δεν ήταν ποτέ στο Ενιαίο Μισθολόγιο, σε όλη τη μεταπολιτευτική περίοδο και ορθά νομίζω σε ένα μεγάλο βαθμό, διότι διέπουν τους κλάδους αυτούς ειδικές συνθήκες. Ο σχεδιασμός είναι την Πέμπτη να κατατεθεί στη Βουλή, για να ξεκινήσει η συζήτηση την άλλη εβδομάδα».

Αναφερόμενος στα νέα αιτήματα της τρόικας τόνισε: «Ότι μας ταπεινώνουν διαρκώς τα γεγονότα τα ίδια, αυτό είναι γεγονός. Πολλές φορές μπαίνουμε στην ταπείνωση και μόνοι μας, με όλα αυτά που λέμε και πράττουμε και δεν εξαιρώ κανέναν - ακόμη και την κυβέρνηση, που, κατά καιρούς, κάνουμε διάφορα πράγματα και δεν θέλουμε να δούμε το πρόβλημα. Μας αρέσει να μας το λένε άλλοι. Η ουσία είναι ότι πρέπει να γίνουν ριζικές αλλαγές στη χώρα και νομίζω ότι είναι ώρα για πολιτικές αποφάσεις».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v