Συνάντηση Ρέστλερ με τον πρωθυπουργό

Συνάντηση με τον αντικαγκελάριο και υπουργό Οικονομικών και Τεχνολογίας της Γερμανίας, Φίλιπ Ρέστλερ έχει σήμερα, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου. Νωρίτερα ο κ. Ρέστλερ θα έχει πρόγευμα εργασίας με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ενώ θα ακολουθήσει η έναρξη του Ελληνο-γερμανικού business forum. Λίγο μετά τις 14.30 οι κ.κ Ρέστλερ και Χρυσοχοΐδης θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη Τύπου,

  • Ant1
Συνάντηση Ρέστλερ με τον πρωθυπουργό

Συνάντηση με τον αντικαγκελάριο και υπουργό Οικονομικών και Τεχνολογίας της Γερμανίας, Φίλιπ Ρέστλερ έχει σήμερα, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.

Νωρίτερα ο κ. Ρέστλερ θα έχει πρόγευμα εργασίας με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ενώ θα ακολουθήσει η έναρξη του Ελληνο-γερμανικού business forum.

Λίγο μετά τις 14.30 οι κ.κ Ρέστλερ και Χρυσοχοΐδης θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη Τύπου, ενώ θα υπογραφεί και διμερής συμφωνία οικονομικής συνεργασίας.

Χθες, ο υπουργός Οικονομικών και Τεχνολογίας της Γερμανίας έστειλε μήνυμα στήριξης της Ελλάδας, υπό την προϋπόθεση υλοποίησης των μεταρρυθμίσεων.

Στην ομιλία του στάθηκε ιδιαίτερα στην υλοποίηση αυτών των μεταρρυθμίσεων προκειμένου να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις όπως είπε που θα δώσουν την απαραίτητη ασφάλεια στους γερμανούς - και όχι μόνο επενδυτές - να προχωρήσουν σε επενδύσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v