Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνέδριο νεανικής επιχειρηματικότητας

Η οικονομική κρίση μπορεί να γεννήσει ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης, όπως  υποστήριξε σε συνέδριο που διοργάνωσε στο ίδρυμα "Μιχάλης Κακογιάννης" ο σύνδεσμος νέων επιχειρηματιών Ελλάδος.  Μια νότα αισιοδοξίας σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία έδωσαν επιχειρηματίες που κατάφεραν σε νεαρή ηλικία να ξεπεράσουν διάφορα εμπόδια και να δημιουργήσουν κερδοφόρες επιχειρήσεις μέσα από δυναμι

  • Ant1
Συνέδριο νεανικής επιχειρηματικότητας

Η οικονομική κρίση μπορεί να γεννήσει ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης, όπως  υποστήριξε σε συνέδριο που διοργάνωσε στο ίδρυμα "Μιχάλης Κακογιάννης" ο σύνδεσμος νέων επιχειρηματιών Ελλάδος. 

Μια νότα αισιοδοξίας σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία έδωσαν επιχειρηματίες που κατάφεραν σε νεαρή ηλικία να ξεπεράσουν διάφορα εμπόδια και να δημιουργήσουν κερδοφόρες επιχειρήσεις μέσα από δυναμικές και καινοτόμες δράσεις.

Το πρώτο συνέδριο για την προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, άφησε αισιόδοξα μηνύματα.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τις εμπειρίες, θετικές και αρνητικές, των νέων σε ηλικία επιχειρηματιών και να μοιραστούν μαζί τους απορίες και προβληματισμούς.

Στο συνέδριο αναδείχθηκαν προσωπικότητες που κατάφεραν σε νεαρή ηλικία να ξεπεράσουν τα εμπόδια και να δημιουργήσουν κερδοφόρες επιχειρήσεις, μέσα από δυναμικές και καινοτόμους δράσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v