Καζάνι που βράζει η Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ

Καζάνι που βράζει είναι η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, με μερίδα βουλευτών να επαναλαμβάνει την αντίθεσή της στις αλλαγές στα εργασιακά. Στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ υπάρχουν μάλιστα και «καμπανάκια» καταψήφισης του άρθρου 37 για τα εργασιακά στην κρίσιμη ψηφοφορία στη Βουλή την επόμενη Πέμπτη. Μεταξύ αυτών που ανεβάζουν το θερμόμετρο στο κυβερνητικό στρατόπεδο είναι η Λούκα Κατσέλη, η οποία μιλώντ

  • Ant1
Καζάνι που βράζει η Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ

Καζάνι που βράζει είναι η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, με μερίδα βουλευτών να επαναλαμβάνει την αντίθεσή της στις αλλαγές στα εργασιακά.

Στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ υπάρχουν μάλιστα και «καμπανάκια» καταψήφισης του άρθρου 37 για τα εργασιακά στην κρίσιμη ψηφοφορία στη Βουλή την επόμενη Πέμπτη.

Μεταξύ αυτών που ανεβάζουν το θερμόμετρο στο κυβερνητικό στρατόπεδο είναι η Λούκα Κατσέλη, η οποία μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό τόνισε ότι δεν θα ψηφίσει το άρθρο αν δεν γίνουν αλλαγές, μιας και όπως είπε, η απότομη μείωση μισθών στον ιδιωτικό τομέα θα βαθύνει την ύφεση. Η κα Κατσέλη υπενθύμισε ότι όταν η ίδια βρισκόταν στο υπουργείο Εργασίας είχε επίσης δεχθεί πιέσεις από την τρόικα.

Ο Χρήστος Πρωτόπαπας θέλοντας να ρίξει τους τόνους τόνισε ότι το κλίμα στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ δεν θα χαρακτηριζόταν ούτε ηφαίστειο, ούτε καζάνι που βράζει. «Είναι φυσιολογικοί άνθρωποι, που βιώνουν καθημερινά τα προβλήματα του κόσμου και λογικό είναι να τα μεταφέρουν στην Κ.Ο», είπε χαρακτηριστικά, αν και προέτρεψε να παραιτηθούν από τη βουλευτική τους έδρα όσοι διαφωνούν με την πολιτική της κυβέρνησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v