Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τηλεφωνική επικοινωνία Μέρκελ - Σαρκοζί

Τηλεφωνική επικοινωνία θα έχει σήμερα (Τετάρτη) ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί και η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ. Η είδηση έρχεται από το πρακτορείο Reuters και επιβεβαιώνεται από την εκπρόσωπο της γαλλικής κυβέρνησης Valerie Pecresse. Κατά την τακτική συνέντευξή Τύπου, η κα Pecresse ρωτήθηκε εάν οι δύο ηγέτες έχουν κοινή θέση ενόψει της κρίσιμης συνόδου Κορυφής την Κυριακή. Σημειώνεται

  • Ant1
Τηλεφωνική επικοινωνία Μέρκελ - Σαρκοζί

Τηλεφωνική επικοινωνία θα έχει σήμερα (Τετάρτη) ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί και η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ. Η είδηση έρχεται από το πρακτορείο Reuters και επιβεβαιώνεται από την εκπρόσωπο της γαλλικής κυβέρνησης Valerie Pecresse.

Κατά την τακτική συνέντευξή Τύπου, η κα Pecresse ρωτήθηκε εάν οι δύο ηγέτες έχουν κοινή θέση ενόψει της κρίσιμης συνόδου Κορυφής την Κυριακή. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με δημοσίευμα της Guardian, Γαλλία και Γερμανία έχουν συμφωνήσει σε επέκταση της ισχύος του EFSF στα 2 τρισ. ευρώ.

Η κα Pecresse απάντησε: «Ο πρόεδρος (της Γαλλίας) θα έχει σήμερα επικοινωνία με την Γερμανίδα καγκελάριο» και συμπλήρωσε: «Είναι προφανές ότι οι επαφές ανάμεσα στην Γαλλία και τη Γερμανία θα είναι ενδελεχείς και μόνιμες μέχρι την 23η Οκτωβρίου».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v