Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η συλλογή Atos Lombardini από τη Folli Follie

Δέρμα, γούνα, ελαστικό μαλλί, λεπτομέρειες animal prints, γήινοι τόνοι χαρακτηρίζουν την εντυπωσιακή συλλογή Atos Lombardini για το Φθινόπωρο/ Χειμώνα 2011-2012, σύμφωνα με ανακοίνωση της Folli Follie.

Η συλλογή Atos Lombardini από τη Folli Follie
Δέρμα, γούνα, ελαστικό μαλλί, λεπτομέρειες animal prints, γήινοι τόνοι χαρακτηρίζουν την εντυπωσιακή συλλογή Atos Lombardini για το Φθινόπωρο/ Χειμώνα 2011-2012, που συνδυάζει με τον ιδανικότερο τρόπο τις casual και τις βραδινές επιλογές με την εκλεπτυσμένη κομψότητα σύμφωνα με ανακοίνωση της Folli Follie.

Jacket που συνδυάζουν μοναδικά διαφορετικά υφάσματα και υφές – δέρμα, μαλλί, τσόχα, καμπαρντίνα – με λεπτομέρειες από γούνα, κεντήματα, εντυπωσιακά κλεισίματα και πλουραλιστικούς γιακάδες που δίνουν έμφαση στους όγκους, συνθέτοντας τα απόλυτα θηλυκά σύνολα.

Φορέματα σε διαφορετικά μήκη παίζουν με όγκους σε μανίκια και τσέπες αναδεικνύοντας τη γυναικεία σιλουέτα. Ντραπέ μπλούζες, άνετα παντελόνια, κολάν με κομψές λεπτομέρειες, ζεστά υφάσματα συνδυάζονται άψογα με αξεσουάρ και εύκολα μετατρέπονται από πρωινά σε βραδινά εντυπωσιακά σύνολα.

Η Atos Lombardini αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο την εξειδίκευση στην επιλογή υφασμάτων και στον συνδυασμό αυτών και δημιουργεί μια συλλογή με εντυπωσιακά μοτίβα και πρωτότυπες υφές. Ουδέτεροι τόνοι δημιουργούν ένα glamour chic αποτέλεσμα: μαύρο, γκρι, καφέ au lait, nude αποχρώσεις, αλλά και έντονα ζεστά χρώματα.

Τα μοναδικά αξεσουάρ, οι IT bags, τα εντυπωσιακά παπούτσια συμπληρώνουν τις ιδιαίτερες εμφανίσεις και αναδεικνύουν κάθε σύνολο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v