Νεκρή ηλικιωμένη από πυρκαγιά σε διαμέρισμα στη Δάφνη

Νεκρή βρέθηκε ηλικιωμένη γυναίκα στο διαμέρισμά της στην οδό Αγαμέμνονος 31-33 στη Δάφνη, όπου εκδηλώθηκε πυρκαγιά, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Η φωτιά ξέσπασε στο υπνοδωμάτιο της άτυχης γυναίκας, η οποία δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί και λιποθύμησε από τις αναθυμιάσεις, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της. Νεκρή την ανέσυραν οι πυροσβέστες, που έφτασαν εκεί, ειδοποιημένοι από γείτονες, οι οποίοι

  • Ant1
Νεκρή ηλικιωμένη από πυρκαγιά σε διαμέρισμα στη Δάφνη

Νεκρή βρέθηκε ηλικιωμένη γυναίκα στο διαμέρισμά της στην οδό Αγαμέμνονος 31-33 στη Δάφνη, όπου εκδηλώθηκε πυρκαγιά, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Η φωτιά ξέσπασε στο υπνοδωμάτιο της άτυχης γυναίκας, η οποία δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί και λιποθύμησε από τις αναθυμιάσεις, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της. Νεκρή την ανέσυραν οι πυροσβέστες, που έφτασαν εκεί, ειδοποιημένοι από γείτονες, οι οποίοι είδαν τους καπνούς να βγαίνουν από το διαμέρισμα.

Η πυρκαγιά σβήστηκε πριν επεκταθεί σε άλλο δωμάτιο του διαμερίσματος. Για τα αίτια διενεργείται προανάκριση από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

Μία ακόμα πυρκαγιά σε σπίτι εκδηλώθηκε στις 8.50 στην οδό Παναγίας Γρηγορούσης 153 στο Ζεφύρι. Η πυρκαγιά ξεκίνησε από ξύλινη κατασκευή, η οποία καταστράφηκε ταχύτατα και στη συνέχεια επεκτάθηκε στο σπίτι που είναι ακριβώς δίπλα, αλλά σβήστηκε μισή ώρα μετά από ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, που έφτασαν στο σημείο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v