Βαρύ το κλίμα για τον Σ. Τσιώλη στον Άρη

Έντονη είναι η πίεση προς το πρόσωπο του Σάκη Τσιώλη στον Άρη, μετά και την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», καθώς οι «κίτρινοι» παραμένουν χωρίς νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Ενδεικτικό είναι ότι μετά την λήξη του αγώνα στο γήπεδο Χαριλάου και με δεδομένο το τελικό 1-1 ο τεχνικός του Αρη, Σάκης Τσιώλης δήλωσε πως θέτει την παραίτηση του στην διάθεση της διοίκησης της ΠΑΕ.

  • Ant1
Βαρύ το κλίμα για τον Σ. Τσιώλη στον Άρη

Έντονη είναι η πίεση προς το πρόσωπο του Σάκη Τσιώλη στον Άρη, μετά και την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», καθώς οι «κίτρινοι» παραμένουν χωρίς νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Ενδεικτικό είναι ότι μετά την λήξη του αγώνα στο γήπεδο Χαριλάου και με δεδομένο το τελικό 1-1 ο τεχνικός του Αρη, Σάκης Τσιώλης δήλωσε πως θέτει την παραίτηση του στην διάθεση της διοίκησης της ΠΑΕ.

 «Δεν μένω σε συμβόλαια αν η διοίκηση θέλει να προχωρήσει σε μια απόφαση για την αντικατάσταση μου. Για τον λόγο αυτό αλλά και γιατί έγιναν ήδη αναφορές σε ονόματα τεχνικών υποψηφίων για την θέση μου, θέτω την παραίτηση μου στην διάθεση της και στην διάθεση του κόσμου. Εγώ δεν φυγομαχώ και θέλω να δώσω την μάχη μου αλλά αν αυτό κριθεί αναγκαίο είμαι στην διάθεση της διοίκησης», είπε ο Καρδιτσιώτης τεχνικός, ο οποίος, πάντως, παραμένει για την ώρα στον πάγκο του Άρη, έπειτα από συζητήσεις με τη διοίκηση.

Εν τω μεταξύ, στο ντέρμπι ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ, έγιναν τρεις συλλήψεις από τις αστυνομικές αρχές. Πρόκειται για τρεις άνδρες, ηλικίας 19, 23 και 36 ετών, οι οποίοι θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Θεσσαλονίκης.

Όπως έγινε γνωστό, ο 19χρονος συνελήφθη έξω από το γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης», πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα, διότι κατείχε δύο πυρσούς, ενώ οι άλλοι δύο συνελήφθησαν μετά την αναμέτρηση κι έπειτα από καταδίωξη των αστυνομικών, κοντά στο γήπεδο.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν εκτοξευτήρες φωτοβολίδων, 23 αμπούλες πεπιεσμένου αερίου και 36 μεταλλικά σφαιρίδια αεροβόλου όπλου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, επεισόδια σημειώθηκαν πριν το ντέρμπι όταν ομάδα νεαρών εξαπέλυσε επίθεση με πέτρες και φωτοβολίδες κατά των αστυνομικών που ήταν παραταγμένοι έξω από το γήπεδο, επί της οδού Παπαναστασίου. Οι αστυνομικοί έκαναν περιορισμένη χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης.

Εξάλλου, μετά τη λήξη της αναμέτρησης, μερίδα οπαδών της γηπεδούχου ομάδας κινήθηκαν σε χώρο εντός του γηπέδου όπου φιλοξενούνταν διοικητικοί παράγοντες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εκτοξεύοντας εναντίον τους φωτοβολίδες. Οι δυνάμεις της Αστυνομίας επενέβησαν άμεσα και με τη χρήση χημικών απώθησαν τους οπαδούς από το σημείο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v