Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανάπτυξη σε 2 με 3 χρόνια «βλέπει» ο Ράιχενμπαχ

Την εκτίμηση πως θα χρειαστούν δύο ή τρία χρόνια για να μπει η Ελλάδα και πάλι στο δρόμο της ανάπτυξης διατυπώνει ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης της ΕΕ, Χορστ Ράιχενμπαχ. Ο κ. Ράιχενμπαχ σε συνέντευξή του στο «Εθνος της Κυριακής» παραδέχεται ότι τα αποτελέσματα των διαρθρωτικών αλλαγών δεν θα φανούν μέσα σε μια μέρα, αναγνωρίζει πως πολλές από τις απαιτούμενες αλλαγές δεν θα είναι αρεστές από την

  • Ant1
Ανάπτυξη σε 2 με 3 χρόνια «βλέπει» ο Ράιχενμπαχ

Την εκτίμηση πως θα χρειαστούν δύο ή τρία χρόνια για να μπει η Ελλάδα και πάλι στο δρόμο της ανάπτυξης διατυπώνει ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης της ΕΕ, Χορστ Ράιχενμπαχ.

Ο κ. Ράιχενμπαχ σε συνέντευξή του στο «Εθνος της Κυριακής» παραδέχεται ότι τα αποτελέσματα των διαρθρωτικών αλλαγών δεν θα φανούν μέσα σε μια μέρα, αναγνωρίζει πως πολλές από τις απαιτούμενες αλλαγές δεν θα είναι αρεστές από την κοινωνία, τις χαρακτηριζει, όμως, ευεργετικές για την οικονομία και κατά συνέπεια για τους πολίτες.

Ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης θέτει ως προτεραιότητα τη δημιουργία ενός ευνοικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος με ταχυτατη διευκόλυνση της πρόσβασης σε χρηματοδότηση για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, έτσι ώστε να αρχίσουν αν υπάρχουν άμεσα και ορατά αποτελέσματα.

Παράλληλα, ο κ. Ράιχενμπαχ εμφανίζεται αισιόδοξος και για το γεγονός ότι ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων, χωρών και οργανισμών είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν την Ελλάδα για να εφαρμοστούν πολιτικές που θα οδηγήσουν στην έξοδο από την κρίση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v