Με πίστη για το θετικό αποτέλεσμα στη Γερμανία

Με αισιοδοξία και πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα πέταξε το πρωί της Δευτέρας ο Ολυμπιακός με προορισμό τη Γερμανία, για την κρίσιμη αναμέτρηση με την Ντόρτμουντ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Champions League. Ο αγώνας θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τη συνέχεια των «ερυθρολεύκων» στη διοργάνωση. Είναι σαφές ότι οι Πειραιώτες θέλουν να πάρουν τουλάχιστον τον ένα βαθμό, για να παραμείνουν στην τρί

  • Ant1
Με πίστη για το θετικό αποτέλεσμα στη Γερμανία

Με αισιοδοξία και πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα πέταξε το πρωί της Δευτέρας ο Ολυμπιακός με προορισμό τη Γερμανία, για την κρίσιμη αναμέτρηση με την Ντόρτμουντ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Champions League.

Ο αγώνας θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τη συνέχεια των «ερυθρολεύκων» στη διοργάνωση. Είναι σαφές ότι οι Πειραιώτες θέλουν να πάρουν τουλάχιστον τον ένα βαθμό, για να παραμείνουν στην τρίτη θέση, που θα τους εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στο Europa League, αλλά και να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους ακόμη και για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Μέτα το «στραβοπάτημα» του Ολυμπιακού στο εγχώριο πρωτάθλημα, το Σάββατο, οι παίκτες θα πρέπει να διατηρήσουν την ψυχολογία τους και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Κανονικά στην αποστολή των «ερυθρολεύκων» συμπεριλήφθηκε ο Τζεμπούρ, παρά τις ενοχλήσεις που ένιωσε στον αγώνα με τον ΟΦΗ, ενώ μαζί με την ομάδα ταξίδεψε και ο Τοροσίδης, που δεν είχε αγωνιστεί στο πρώτο παιχνίδι, λόγω τραυματισμού.

Την ίδια στιγμή, η Ντόρτμουντ παίζει το τελευταίο της χαρτί για την πρόκριση και θα κυνηγήσει την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση, για να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες για συνέχεια στους «16».

Όπως και ο Ολυμπιακός, η Ντόρτμουντ το Σάββατο αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Στουτγκάρδη και είδε την Μπάγερν να αυξάνει στους 5 βαθμούς την διαφορά τους. Η ψυχολογία των πρωταθλητών Γερμανίας δεν είναι η καλύτερη, κάτι που φαίνεται και από τη δήλωση του Γιούργκεν Κλοπ, στην οποία τόνισε πως αν δεν νικήσουν και πάλι τον Ολυμπιακό, θα είναι... εκνευριστικό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v