Με Λέτο και Κατσουράνη πήρε τη νίκη

Με δύο γκολ του Λέτο (16΄, 30΄) και ένα του Κατσουράνη (53΄), ο Παναθηναϊκός νίκησε με 3-2 την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στο μεγάλο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής και βρέθηκε μόνος του στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Οι «πράσινοι» με πρωταγωνιστή τον συνήθη πλέον «ύποπτο» Λέτο κατάφεραν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν, με τον Αργεντινό να τις μετουσιώνει σε γκολ. Ο Λέτο μό

  • Ant1
Με Λέτο και Κατσουράνη πήρε τη νίκη

Με δύο γκολ του Λέτο (16΄, 30΄) και ένα του Κατσουράνη (53΄), ο Παναθηναϊκός νίκησε με 3-2 την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στο μεγάλο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής και βρέθηκε μόνος του στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι «πράσινοι», που πέρασαν χωρίς απώλειες από ακόμη ένα ντέρμπι, προηγήθηκαν με 3-0, ενώ για την «Ένωση», που είχε και δύο δοκάρια με τον Χουάν Κάλα (37΄) και τον Λεονάρντο (67΄), μείωσαν οι Μπέλεκ (61΄) και Λεονάρντο (89').

Οι «πράσινοι» με πρωταγωνιστή τον συνήθη πλέον «ύποπτο» Λέτο κατάφεραν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν, με τον Αργεντινό να τις μετουσιώνει σε γκολ. Ο Λέτο μόλις στο 16ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στον Παναθηναϊκό, νικώντας τον Αραμπατζή, μετά από ωραία μπαλιά του Κατσουράνη.

 Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 30ο λεπτό, ο Αργεντινός έπειτα από πάσα του Κουίνσι, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, φέρνοντας την ΑΕΚ, που είχε και δοκάρι στο 37' με τον Χουάν Κάλα σε πολύ δύσκολη θέση.

Μάλιστα, τα πράγματα εξελίχθηκαν ακόμη χειρότερα για τους «κτρινόμαυρους», καθώς στο 53΄ βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 3-0 , με γκολ του Κατσουράνη. Εντούτοις, από το σημείο αυτό έπειτα οι παίκτες του Νίκου Κωστένογλου ανέβασαν στροφές και μείωσαν αρχικά σε 3-1 με σουτ του Μπέλεκ (61΄), ενώ είχαν και δεύτερο δοκάρι λίγο αργότερα (67΄) μετά από ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Λεονάρντο.

Οι ευκαιρίες συνεχίστηκαν εκατέρωθεν, με την ΑΕΚ όμως να φτάνει και σε ένα δεύτερο γκολ με πλασέ του Λεονάρντο στο 89΄. Το 3-2, πάντως, υπέρ των πράσινων παρέμεινε μέχρι το τέλος, με τον Παναθηναϊκό να ανεβαίνει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, και την ομάδα του Νίκου Κωστένογλου να μένει με "πικρή γεύση" για την αργοπορημένη αντίδρασή της στον αγώνα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v