Προβληματισμός για τις εγχώριες εμφανίσεις στον ΠΑΟΚ

Το κακό πρόσωπο που παρουσιάζει φέτος στις εντός των συνόρων εμφανίσεις του έδειξε και την Κυριακή ο ΠΑΟΚ, γνωρίζοντας την ήττα (1-0) στην Τρίπολη από τον Αστέρα. Οι «ασπρόμαυροι» αν και μέχρι τώρα «λάμπουν» με την παρουσία τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (Europa League), αδυνατούν να δείξουν την ίδια καλή αγωνιστική εικόνα και στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να έχουν απομακρυνθεί αρκετά από την κ

  • Ant1
Προβληματισμός για τις εγχώριες εμφανίσεις στον ΠΑΟΚ

Το κακό πρόσωπο που παρουσιάζει φέτος στις εντός των συνόρων εμφανίσεις του έδειξε και την Κυριακή ο ΠΑΟΚ, γνωρίζοντας την ήττα (1-0) στην Τρίπολη από τον Αστέρα.

Οι «ασπρόμαυροι» αν και μέχρι τώρα «λάμπουν» με την παρουσία τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (Europa League), αδυνατούν να δείξουν την ίδια καλή αγωνιστική εικόνα και στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να έχουν απομακρυνθεί αρκετά από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Σημειώνεται ότι η ήττα στην Τρίπολη ήταν η 4η φετινή για τον «δικέφαλο του Βορρά» στο πρωτάθλημα.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Λάζλο Μπόλονι, που αντιμετωπίζει, πάντως, και σημαντικές απουσίες, κάνει λόγο για κούραση της ομάδας του από τα συνεχή παιχνίδια, ενώ σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας περί απόλυσής του, διαψεύδονται από την ΠΑΕ, η οποία συνεχίζει να εμπιστεύεται τον Ρουμάνο τεχνικό.

Την ίδια ώρα, ο Αντελίνιο Βιεϊρίνια, κλήθηκε στην εθνική Πορτογαλίας για τις κρίσιμες αναμετρήσεις με τη Βοσνία, στο πλαίσιο των αγώνων μπαράζ για το Euro 2012.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v