Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πρώτη συγκέντρωση ενόψει των φιλικών αγώνων

Την πρώτη της συγκέντρωση ενόψει των φιλικών αγώνων προετοιμασίας με Ρωσία και Ρουμανία, πραγματοποιεί σήμερα η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου. Ο φιλικός αγώνας της εθνικής με την Ρωσία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 21.30 στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Στέφανος Καπίνο εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την κλήση στην Εθνική Ανδρών,  στην πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής ομάδας.

  • Ant1
Πρώτη συγκέντρωση ενόψει των φιλικών αγώνων

Την πρώτη της συγκέντρωση ενόψει των φιλικών αγώνων προετοιμασίας με Ρωσία και Ρουμανία, πραγματοποιεί σήμερα η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου.

Ο φιλικός αγώνας της εθνικής με την Ρωσία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 21.30 στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Στέφανος Καπίνο εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την κλήση στην Εθνική Ανδρών,  στην πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής ομάδας.

Εκτός από τον νεαρό γκολκίπερ, στην αποστολή για πρώτη φορά συμμετέχουν ο Κώστας Γιαννούλης και ο Χοσέ Χολέμπας, ενώ για δεύτερη φορά στην καριέρα του κλήθηκε ο Γιώργος Θεοδωρίδης.

Οι 23 ποδοσφαιριστές που κάλεσε ο κ. Σάντος στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είναι οι: Τζόρβας (Παλέρμο), Χαλκιάς (ΠΑΟΚ), Καπίνο (Παναθηναϊκός), Τοροσίδης (Ολυμπιακός), Μανιάτης (Ολυμπιακός), Αβραάμ Παπαδόπουλος (Ολυμπιακός), Παπασταθόπουλος (Βέρντερ Βρέμης), Μαλεζάς (ΠΑΟΚ), Χολέμπας (Ολυμπιακός), Γιαννούλης (Ατρόμητος), Τζιόλης (Σανταντέρ), Καραγκούνης (Παναθηναϊκός), Κατσουράνης (Παναθηναϊκός), Φωτάκης (ΠΑΟΚ), Μάκος (ΑΕΚ), Γιώργος Θεοδωρίδης (Παναιτωλικός), Κονέ (Μπολόνια), Σαμαράς (Σέλτικ), Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ), Γκέκας (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Χαριστέας (Παναιτωλικός), Λυμπερόπουλος (ΑΕΚ) και Μήτρογλου (Ατρόμητος).

Ο Γκέκας και ο Τζόρβας θα ενσωματωθούν στην αποστολή νωρίς το απόγευμα και θα είναι κανονικά στη διάθεση του Φερνάντο Σάντος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v