
Να εφαρμόσει άμεσα την απόφαση για ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών από τον ΟΦΗ, λόγω της υπόθεσης με οφειλές σε πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, καλεί η FIFA την ΕΠΟ.
Η ομάδα του Ηρακλείου, τακτοποίησε μεν την οφειλή των 67.000 ευρώ στον Σουλεάπ, ωστόσο αυτό έγινε εκπρόθεσμα, με αποτέλεσμα η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, να πάρει απόφαση για τιμωρία της ελληνικής ομάδας.
Η FIFA, γνωστοποίησε στην ΕΠΟ πως σε περίπτωση που η εκτέλεση της ποινής δεν γίνει άμεσα, τότε η ελληνική ομοσπονδία κινδυνεύει με αποκλεισμό από τα μητρώα. Αυτό σημαίνει στην πράξη ότι οι ελληνικές ομάδες δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους ευρωπαϊκούς αγώνες.
Ο πρόεδρος του ΟΦΗ Νίκος Μαχλάς, πάντως εμφανίζεται καθησυχαστικός καθώς τονίζει ότι η τακτοποίηση της οφειλής έγινε εκπρόθεσμα.