Καρατζαφέρης: Θα πάω στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών

Στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών το πρωί της Πέμπτης θα συμμετέχει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, όπως δήλωσε ο ίδιος σε δημοσιογράφους μετά την οργισμένη αποχώρησή του από το Προεδρικό Μέγαρο το απόγευμα της Τετάρτης.  Συγκεκριμένα, ερωτηθείς για το αν θα πάει την Πέμπτη στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, ο κ. Καρατζαφέρης, απάντησε χαρακτηριστικά: «Βεβαίως, εδέχθην τηλεφώνημα από το

  • Ant1
Καρατζαφέρης: Θα πάω στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών

Στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών το πρωί της Πέμπτης θα συμμετέχει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, όπως δήλωσε ο ίδιος σε δημοσιογράφους, μετά την οργισμένη αποχώρησή του από το Προεδρικό Μέγαρο το απόγευμα της Τετάρτης. 

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς για το αν θα πάει την Πέμπτη στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, ο κ. Καρατζαφέρης, απάντησε χαρακτηριστικά: «Βεβαίως, εδέχθην τηλεφώνημα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, μου έδωσε τις δικές του εξηγήσεις. Εγώ γνωρίζετε πόσο τον σέβομαι τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και μου ζήτησε θεσμικά να επιστρέψω. Είπα ότι δεν μπορώ να το κάνω αυτό, ήταν τεράστια η προσβολή και δέχθηκα αύριο στις 10:00 να γίνει η συνάντηση».

Σε άλλη ερώτηση για το αν ο κ. Πετσάλνικος έχει το κύρος να εκπροσωπήσει τη χώρα, σχολίασε σχετικά ότι: «Αυτός που παίζει καλός σέντερ-μπακ δεν είναι σίγουρο ότι είναι και καλός σέντερ-φορ. Για σέντερ-μπακ είναι πάρα πολύ καλός».

Όσον αφορά στο πρόσωπο που θα αναλάβει επικεφαλής της νέας κυβέρνησης, ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε ότι: «Εμένα με ενδιαφέρει πάρα πολύ ποιος θα είναι πρωθυπουργός της χώρας. Του δίνω άμεση προτεραιότητα και πιστεύω ότι αύριο, μια άλλη μέρα, θα επικρατήσει περισσότερη σωφροσύνη απ' ότι σήμερα».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v