Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες η τρόικα

Στην Αθήνα θα αφιχθούν την προσεχή εβδομάδα τα στελέχη της τρόικας, προκειμένου να συνεχίσουν τους αυστηρούς ελέγχους και να αρχίσουν τις διαπραγματεύσεις με τη νέα κυβέρνηση για τη νέα δανειακή συμφωνία.  Οι ελεγκτές της τρόικας θα κάνουν «φύλλο και φτερό» τα οικονομικά όλων των υπουργείων και κυρίως του Υπουργείου Οικονομικών. Οι έλεγχοι θα αφορούν στην πιστοποίηση ότι έχουν γίνει όλα όσα έχουν

  • Ant1
Στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες η τρόικα

Στην Αθήνα θα αφιχθούν την προσεχή εβδομάδα τα στελέχη της τρόικας, προκειμένου να συνεχίσουν τους αυστηρούς ελέγχους και να αρχίσουν τις διαπραγματεύσεις με τη νέα κυβέρνηση για τη νέα δανειακή συμφωνία. 

Οι ελεγκτές της τρόικας θα κάνουν «φύλλο και φτερό» τα οικονομικά όλων των υπουργείων και κυρίως του Υπουργείου Οικονομικών. Οι έλεγχοι θα αφορούν στην πιστοποίηση ότι έχουν γίνει όλα όσα έχουν ζητηθεί από τους δανειστές, προκειμένου να εκταμιευθεί η 6η δόση, αλλά και να αρχίσει η υλοποίηση των αποφάσεων της συνόδου κορυφής της 26ης Οκτωβρίου.

Την ίδια ώρα, η νέα κυβέρνηση καλείται να τρέξει άμεσα τα ανοιχτά μέτωπα. Οι αποκρατικοποιήσεις, το φορολογικό νομοσχέδιο, τα κλειστά επαγγέλματα και ο προϋπολογισμός του 2012, ο οποίος πρέπει να έχει ψηφιστεί μέχρι το τέλος έτους, είναι οι άμεσες προτεραιότητες του οικονομικού επιτελείου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v