Ντέρμπι με «έπαθλο» την κορυφή

Το μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου  (19:30) ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης» δεσπόζει στο πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.  Πέραν του γοήτρου, το παιχνίδι έχει ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, με τους μεν «ερυθρόλευκους» να θέλουν τη νίκη προκειμένου να αναρριχηθούν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, και τους δε «πράσινους» να αναζητούν ένα θετικό

  • Ant1
Ντέρμπι με «έπαθλο» την κορυφή

Το μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου  (19:30) ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης» δεσπόζει στο πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.  Πέραν του γοήτρου, το παιχνίδι έχει ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, με τους μεν «ερυθρόλευκους» να θέλουν τη νίκη προκειμένου να αναρριχηθούν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, και τους δε «πράσινους» να αναζητούν ένα θετικό αποτέλεσμα για να διατηρηθούν στην κορυφή.

Οι δύο ομάδες προετοιμάζονται σε φουλ ρυθμούς ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης, με τους προέδρους τους μάλιστα να τους «ντοπάρουν» ψυχολογικά λίγες ώρες πριν το παιχνίδι, ζητώντας τους να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Στου Ρέντη, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας ένα μεγάλο σκορ, ενώ ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων», Βασίλης Τοροσίδης, τόνισε πως οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν θέλουν πριμ.

Παρόμοιο ήταν το σκηνικό και στην Παιανία με τον Δημήτρη Γοντικά να δηλώνει περήφανος για τους παίκτες του Παναθηναϊκού και να ζητά «διπλό» στο Φάληρο.

Στα αγωνιστικό κομμάτι,  στο στρατόπεδο των Πειραιωτών σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει η συμμετοχή ή όχι του Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο Αργεντινός ούτε την Πέμπτη κατέφερε να ενταχθεί στο κανονικό πρόγραμμα, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του να κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη. Σε περίπτωση που δεν καταφέρει να αγωνιστεί το Σάββατο  ο Ιμπαγάσα, τότε ο Νταβίντ Φουστέρ ή ο Γέστε θα πάρει πιθανότατα τη θέση του στην ενδεκάδα.

Την ίδια ώρα, στον Παναθηναϊκό ερωτηματικό παραμένει αν ο Ζεσουάλδο Φερέιρα χρησιμοποιήσει τον Λουκά Βύντρα αντί του Στέργου Μαρίνου στο δεξί άκρο της άμυνας. Από κει και πέρα, οι υπόλοιποι παίκτες που θα στελεχώσουν την αρχική ενδεκάδας θα είναι εκτός απροόπτου οι: Καπίνο, Σπυρόπουλος, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι, Σιμάο, Κατσουράνης, Ζέκα, Κουίνσι, Κλέιτον και Λέτο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v