Συναντήσεις Παπανδρέου με στελέχη του ΠΑΣΟΚ

Διαδοχικές συναντήσεις με κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε ο Γιώργος Παπανδρέου, σε μια προσπάθεια να ελέγξει τις εξελίξεις που προδιαγράφονται για την επόμενη μέρα στο κόμμα. Ο κ. Παπανδρέου συναντήθηκε ήδη με τον Δημήτρη Ρέππα και την Άννα Διαμαντοπούλου, ενώ σήμερα ακολουθούν συναντήσεις με τον Κώστα Σκανδαλίδη και τον Χρήστο Παπουτσή. Οι φωνές που θέτουν θέμα ηγεσίας πληθαίνουν, ορισμένοι ζ

  • Ant1
Συναντήσεις Παπανδρέου με στελέχη του ΠΑΣΟΚ

Διαδοχικές συναντήσεις με κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε ο Γιώργος Παπανδρέου, σε μια προσπάθεια να ελέγξει τις εξελίξεις που προδιαγράφονται για την επόμενη μέρα στο κόμμα.

Ο κ. Παπανδρέου συναντήθηκε ήδη με τον Δημήτρη Ρέππα και την Άννα Διαμαντοπούλου, ενώ σήμερα ακολουθούν συναντήσεις με τον Κώστα Σκανδαλίδη και τον Χρήστο Παπουτσή.

Οι φωνές που θέτουν θέμα ηγεσίας πληθαίνουν, ορισμένοι ζητούν ανοιχτά να μην είναι επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Παπανδρέου στις προσεχείς εκλογές, άλλοι πάλι προειδοποιούν ότι δεν πρέπει να γίνουν βιαστικές κινήσεις.

Ο Γιώργος Παπανδρέου , πάντως, κρατά κλειστά τα χαρτιά του και απλώς συνεχίζει τις επαφές του, οι οποίες έχουν ξεκινήσει από το βράδυ της Πέμπτης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v