Καρατζαφέρης: Προέχει η αποφυγή της πτώχευσης

Υπέρ της παροχής των έγγραφων δεσμεύσεων που απαιτούν από τους πολιτικούς αρχηγούς οι θεσμικοί εταίροι μας, τάσσεται εμμέσως πλην σαφώς ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης, σημειώνοντας ότι προέχει η αποφυγή του ενδεχομένου πτώχευσης. Ο αρχηγός του ΛΑΟΣ μιλώντας σε ραδιοσταθμό, αφού υπογράμμισε ότι πρόκειται για μια σκληρή απαίτηση της Ευρώπης από τη στιγμή που τα τρία κόμματα συγκρότησαν κυβέρ

  • Ant1
Καρατζαφέρης: Προέχει η αποφυγή της πτώχευσης

Υπέρ της παροχής των έγγραφων δεσμεύσεων που απαιτούν από τους πολιτικούς αρχηγούς οι θεσμικοί εταίροι μας, τάσσεται εμμέσως πλην σαφώς ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης, σημειώνοντας ότι προέχει η αποφυγή του ενδεχομένου πτώχευσης.

Ο αρχηγός του ΛΑΟΣ μιλώντας σε ραδιοσταθμό, αφού υπογράμμισε ότι πρόκειται για μια σκληρή απαίτηση της Ευρώπης από τη στιγμή που τα τρία κόμματα συγκρότησαν κυβέρνηση ευρείας συνεργασίας με σκοπό την κύρωση της 26ης Οκτωβρίου και την εφαρμογή των μέτρων που απορρέουν απ αυτή, σημείωσε ότι δεν μπορεί να παιχθεί κορώνα-γράμμα η πτώχευση της χώρας.

Εκτίμησε δε, ότι ο κ. Σαμαράς θα βρει τον τρόπο να παράσχει τις διαβεβαιώσεις, ώστε να αποφευχθεί να τεθεί σε κίνδυνο η χώρα. Ερωτώμενος για το πότε θα γίνουν εκλογές, ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε ότι η 19η Φεβρουαρίου αποτελεί ενδεικτική ημερομηνία και οι καθυστερήσεις που σημειώνονται οδηγούν σε μετάθεση της ημερομηνίας εκλογών. Εκτίμησε ακόμα ότι η αν η κυβέρνηση Παπαδήμου πάει καλά, δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει η κατάσταση και να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v