Μέχρι τέλος Δεκεμβρίου η προθεσμία για τα αυθαίρετα

Παράταση ενός μηνός, μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου, έδωσε το απόγευμα της Τρίτης το υπουργείο Περιβάλλοντος σε όσους επιθυμούν να ενταχθούν στη ρύθμιση για τα αυθαίρετα, μια κίνηση η οποία είχε ουσιαστικά προαναγγελθεί προ ημερών από τον υπουργό Γιώργο Παπακωνσταντίνου. Σύμφωνα με το τελευταίο πακέτο διευκρινίσεων του υπουργείου, ο σχετικός νόμος, υπενθυμίζεται, προβλέπει υπαγωγή στη ρύθμιση και αυθαίρ

  • Ant1
Μέχρι τέλος Δεκεμβρίου η προθεσμία για τα αυθαίρετα

Παράταση ενός μηνός, μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου, έδωσε το απόγευμα της Τρίτης το υπουργείο Περιβάλλοντος σε όσους επιθυμούν να ενταχθούν στη ρύθμιση για τα αυθαίρετα, μια κίνηση η οποία είχε ουσιαστικά προαναγγελθεί προ ημερών από τον υπουργό Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Σύμφωνα με το τελευταίο πακέτο διευκρινίσεων του υπουργείου, ο σχετικός νόμος, υπενθυμίζεται, προβλέπει υπαγωγή στη ρύθμιση και αυθαίρετης αλλαγής χρήσης σε ακίνητο ή αυθαίρετης κατασκευής σε μη δασικό τμήμα γηπέδου ή σε τμήμα γηπέδου εκτός παραλίας.

Ένταξη στη ρύθμιση του νόμου 4014/2011 προβλέπεται επίσης για αυθαίρετες κατασκευές ή αλλαγές χρήσεων σε παραδοσιακό οικισμό, υπό την προϋπόθεση οι κατασκευές ή αλλαγές χρήσεων να έχουν ολοκληρωθεί πριν τον χαρακτηρισμό του οικισμού ως παραδοσιακού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v