Ευφορία στον Παναθηναϊκό μετά το +5

Ιδιαίτερο εύφορο είναι το κλίμα στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη με 3-1 επί του ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ, η οποία έφερε τους «πράσινους» στην κορυφή με διαφορά πέντε βαθμών από τον Ολυμπιακό. Οι ποδοσφαιριστές του Ζεσουάλδο Φερέιρα για ακόμη ένα παιχνίδι φέτος παρουσιάστηκαν συγκεντρωμένοι και αποτελεσματικοί στον αγωνιστικό χώρο, πετυχαίνοντας απέναντι στους Κρητικούς την 7η νίκη τους στο πρωτάθλ

  • Ant1
Ευφορία στον Παναθηναϊκό μετά το +5

Ιδιαίτερο εύφορο είναι το κλίμα στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη με 3-1 επί του ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ, η οποία έφερε τους «πράσινους» στην κορυφή με διαφορά πέντε βαθμών από τον Ολυμπιακό.

Οι ποδοσφαιριστές του Ζεσουάλδο Φερέιρα για ακόμη ένα παιχνίδι φέτος παρουσιάστηκαν συγκεντρωμένοι και αποτελεσματικοί στον αγωνιστικό χώρο, πετυχαίνοντας απέναντι στους Κρητικούς την 7η νίκη τους στο πρωτάθλημα και διατηρώντας ταυτόχρονα το αήττητό τους. Σημειώνεται ότι ο Παναθηναϊκός είναι η μοναδική ομάδα φέτος στο πρωτάθλημα που παραμένει χωρίς ήττα.

Το θετικό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις των «πράσινων» επιβεβαιώνουν και οι… χορογραφίες των ποδοσφαιριστών στα γκολ που πέτυχαν την Κυριακή και τα οποία πανηγύρισαν μαζί με περισσότερους από 30.000 φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Μάλιστα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της τη Δευτέρα ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας για την παρουσία του και τη στήριξή του στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιθυμεί να εκφράσει τις θερμότατες ευχαριστίες της προς τον κόσμο της ομάδας για την μαζική του προσέλευση στον χθεσινό εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον ΟΦΗ, αλλά και για το γεγονός ότι η δυναμική τους στήριξη στον Παναθηναϊκό συνδυάστηκε με συμπεριφορές που δεν ξεπέρασαν σε κανένα σημείο τα επιτρεπτά όρια και δεν έδωσαν την παραμικρή αφορμή για παρεμπόδιση της ομαλής διεξαγωγής του αγώνα.

Πιο σημαντικό ακόμα και από τις νίκες και τις εμφανίσεις της ομάδας είναι η χαρά που προσφέρει στους φιλάθλους της, οι οποίοι με τη σειρά τους μετατρέπουν αυτή τη χαρά σε δυναμική στήριξη και βροντερό «παρών». Ο προπονητής, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές μας χρειάζονται αυτή τη στήριξη σε κάθε αγώνα. Με τέτοιο κόσμο στο πλευρό του ο Παναθηναϊκός δεν έχει να φοβηθεί κανέναν και τίποτα», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των «πράσινων».

Στο μεταξύ, σε ότι αφορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς ερωτηματικό παραμένει τι θα κάνει τελικά η πλευρά του Σουλτάν Αλ Σαούντ, μετά τις δηλώσεις του Βλάση Τσάκα ότι ο πρίγκιπας ενδέχεται να αποσύρει την πρότασή του, επικαλούμενος ότι είναι ενοχλημένος από την πλευρά της «πράσινης» διοίκησης. Πάντως, εντός της εβδομάδας η πλευρά του πρίγκιπα καλείται να εμφανίσει τα 15 εκ. ευρώ που προβλέπονται στη σχετική συμφωνία (MoU).

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι «πράσινοι» στρέφουν το βλέμμα τους στο ερχόμενο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη, στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v