Νέες επιχειρηματικές λύσεις από τη Symantec

Η εταιρεία Symantec Corp. (σύμβολο στο χρηματιστήριο Nasdaq: SYMC) ανακοίνωσε την ανανεωμένη έκδοση 6.0 των λύσεων αποθηκευτικής διαχείρισης και υψηλής διαθεσιμότητας.

Νέες επιχειρηματικές λύσεις από τη Symantec
Η εταιρεία Symantec Corp. (σύμβολο στο χρηματιστήριο Nasdaq: SYMC) ανακοίνωσε την ανανεωμένη έκδοση 6.0 των λύσεων αποθηκευτικής διαχείρισης και υψηλής διαθεσιμότητας.

Με τη νέα έκδοση, η Symantec επιτρέπει στους οργανισμούς να δημιουργήσουν προσαρμόσιμα private clouds, με τον μετασχηματισμό της υπάρχουσας υποδομής τους. Οι οργανισμοί μπορούν να διαχειρίζονται το σύνολο των επιχειρησιακών λειτουργιών end-to-end με ενσωματωμένη ευελιξία, ακόμη και αν η λειτουργία συναντάται σε πολλαπλές τεχνολογίες virtualization, λειτουργικά συστήματα και αποθηκευτικές πλατφόρμες.

Οι νέες λύσεις γεφυρώνουν πολλά προϊόντα από το Portfolio της Symantec, συμπεριλαμβανομένων των Veritas Storage Foundation 6.0, Veritas Cluster Server 6.0, και Veritas Operations Manager 4.1, όλα σε μία ενιαία σουίτα, με στόχο να βοηθήσουν τους οργανισμούς να κινηθούν με αυτοπεποίθηση σε μία private cloud αρχιτεκτονική.

Διαβάστε τα αναλυτικά blog posts:

· Get the Private Cloud You Want
· Virtual Business Services: High Availability for Complex Applications

Η πρόσφατη έκθεση της Symantec Virtualization and Evolution to the Cloud Survey ανακάλυψε ότι το 67% των επαγγελματιών του κλάδου της πληροφορικής δεν νοιώθουν ασφάλεια να τοποθετήσουν κρίσιμες εφαρμογές σε private/hybrid cloud λόγω των επιχειρηματικών απαιτήσεων για υψηλή διαθεσιμότητα των SLAs. Αυτή η ανησυχία επεκτείνεται επίσης στο αποθηκευτικό περιβάλλον, με το 82% των ερωτηθέντων να επιλέγει την βελτιωμένη διαθεσιμότητα ως ένα σημαντικό στόχο για την απόφαση να υλοποιήσουν private storage-as-a-service.

Με την Symantec, οι οργανισμοί μπορούν να δημιουργήσουν τα δικά τους ισχυρά private clouds εκμεταλλευόμενοι την ήδη υπάρχουσα επένδυση που έχουν στο δικό τους data center. Με τις νέες λύσεις, οι οργανισμοί μπορούν:

· Να διαχειρίζονται τις επιχειρησιακές λειτουργίες end-to-end σε ετερογενείς πλατφόρμες
· Να αναπτύσσουν ισχυρά και ευέλικτα αποθηκευτικά σχήματα για cloud workloads
· Να μειώσουν το αποθηκευτικό αποτύπωμα μέσω του deduplication, της συμπίεσης και του thin reclamation
· Να χρησιμοποιήσουν ένα μόνο σημείο αναφοράς για ευφυή αναφορά και απρόσκοπτη αποκατάσταση

Τα Νέα Προϊόντα που Ανακοινώθηκαν Είναι τα:
· Veritas Storage Foundation 6.0
· Veritas Cluster Server 6.0
· Veritas Operations Manager 4.1
· Symantec ApplicationHA 6.0
· Veritas Dynamic Multi-Pathing 6.0
· Veritas Cluster File System 6.0
· Veritas Replicator 6.0
· Symantec VirtualStore 6.0
· Veritas Storage Foundation for Windows 6.0
· Veritas Storage Foundation for Oracle RAC 6.0
· Veritas Storage Foundation for Sybase ACE 6.0

Διαχείριση διαθεσιμότητας των επιχειρησιακών λειτουργιών end-to-end σε ετερογενείς πλατφόρμες με το Veritas Cluster Server 6.0 και το Symantec ApplicationHA 6.0

Οι περισσότερες εταιρικές κρίσιμες εφαρμογές είναι τοποθετημένες σε πολλά επίπεδα: web, application, middleware, και database επίπεδα σε πολλαπλούς servers, σε διάφορες πλατφόρμες και σε φυσικά και εικονικά περιβάλλοντα, χρησιμοποιώντας διαφορετικούς τύπους αποθηκευτικών μέσων. Η διασφάλιση end-to-end διαθεσιμότητας των επιχειρησιακών λειτουργιών αποτελεί πρόκληση στις σημερινές επιχειρήσεις. Οι IT οργανισμοί πρέπει να αντιμετωπίσουν μία σειρά προκλήσεων όπως πολλαπλά και διαφορετικά εργαλεία, χειροκίνητη επέμβαση και συντονισμό μεταξύ διαφορετικών ομάδων σε περίπτωση ενός downtime, προγραμματισμένο ή όχι κ.α.

Τα Veritas Cluster Server 6.0 και Symantec ApplicationHA 6.0 με τις νέες δυνατότητες Virtual Business Services (VBS) που διαθέτουν είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν υψηλή διαθεσιμότητα και να μειώνουν τη διάρκεια διακοπής της υπηρεσίας για το σύνολο των multi-tier επιχειρησιακών λειτουργιών, περικλείοντας τα όλα ως μία οντότητα. Οι διαχειριστές μπορούν να αναμένουν συντονισμό στις λειτουργίες start, stop, non-disruptive δοκιμής και failover του συνόλου των multi tier λειτουργιών με ένα μόνο click – έχοντας ως αποτέλεσμα την προσαρμοστικότητα και την φορητότητα στην επιχειρησιακή λειτουργία. Το Veritas Cluster Server συνεχίζει να παρέχει την πιο ολοκληρωμένη υποστήριξη εφαρμογών στην αγορά και είναι διαθέσιμη σε όλα τα κύρια λειτουργικά συστήματα και πλατφόρμες Virtualization συμπεριλαμβανομένων των IBM AIX, HP-UX, Oracle Solaris, Linux, Microsoft Windows και VMware.

Ανάπτυξη ανθεκτικών, προσαρμόσιμων αποθηκευτικών μέσων για cloud workloads με το Veritas Storage Foundation 6.0

Με τις αποθηκευτικές ανάγκες να αναπτύσσονται ραγδαία, οι οργανισμοί χρειάζονται μία νέα προσέγγιση για να διαχειριστούν τα περιβάλλοντα που χρησιμοποιούν με ένα προσιτό και ευέλικτο τρόπο, ενώ παράλληλα να διατηρήσουν υψηλά επίπεδα διαθεσιμότητας για τις κρίσιμες εφαρμογές τους.

Αυτή η προσέγγιση καταδεικνύει ότι θα έχουν πλέον την δυνατότητα να εξελίσσονται και να συρρικνώνονται δυναμικά, διατηρώντας την αποθηκευτική ικανότητα βελτιστοποιημένη σε πραγματικό χρόνο και έχοντας την ευελιξία να επιλέγουν τον κατάλληλο τύπο αποθήκευσης από τους κατάλληλους προμηθευτές. Επιπρόσθετα, οι διαχειριστές αποθηκευτικών μέσων και οι διευθυντές χρειάζονται εργαλεία που θα τους βοηθήσουν να αυτοματοποιήσουν το storage provisioning, τα usage-based charge backs και το reporting σε όλα τα σε ετερογενή αποθηκευτικά περιβάλλοντα.

Η σουίτα Veritas Storage Foundation επιτρέπει στους υπεύθυνους αποθηκευτικών μέσων να επιλέξουν την κατάλληλη λύση hardware για τις αποθηκευτικές τους ανάγκες και συμπληρώνει τις προηγμένες λειτουργίες στο storage array. Το Storage Foundation 6.0 είναι σχεδιασμένο να υποστηρίζει τα deduplication και compression στο επίπεδο του file system. Μαζί με την υποστήριξή στα thin reclamation, storage tiering, dynamic resizing, και smart migration, το Storage Foundation έχει δημιουργηθεί με τις πιο ολοκληρωμένες και βελτιστοποιημένες δυνατότητες για τα block-based SAN αποθηκευτικά περιβάλλοντα.

Όλες αυτές οι λειτουργίες αναμένονται να λειτουργούν χωρίς απαιτούμενο application downtime και ελάχιστο αντίκτυπο στην απόδοση μέσω αυτοματοποιημένου I/O προγραμματισμού που ξεχωρίζει τις λειτουργίες εφαρμογών και συντήρησης. Η σουίτα Veritas Storage Foundation περιλαμβάνει τα Veritas Dynamic Multi-Pathing, Veritas Cluster File System, και Symantec VirtualStore, υποστηρίζοντας όλα τα κύρια αποθηκευτικά συστήματα και τις κύριες πλατφόρμες λειτουργικών περιβαλλόντων.

Χρήση ενός μόνο σημείου αναφοράς, αποκατάστασης και διαχείρισης με το Veritas Operations Manager 4.1

Το Veritas Operations Manager (VOM) παρέχει μία μοναδική κονσόλα διαχείρισης σε φυσικούς και εικονικούς servers, βοηθώντας τους πελάτες να οπτικοποιήσουν, να αναλύσουν και να ελέγξουν την διαθεσιμότητα και τα ετερογενή αποθηκευτικά περιβάλλοντα σε όλα τα data centers. Οι IT οργανισμοί μπορούν να προμηθεύουν αποθηκευτικά μέσα χρησιμοποιώντας πρότυπα βασισμένα σε συγκεκριμένες πολιτικές και εφαρμόζοντας chargeback βασισμένο σε πραγματική χρήση αποθηκευτικών εφαρμογών με το Veritas Operations Manager Advanced.

Αποκτείστε το private cloud που επιθυμείτε από την υπάρχουσα υποδομή

Με την διάθεση αυτών των λύσεων, οι οργανισμοί μπορούν να συνδέσουν τα υπάρχοντα – είτε φυσικά είτε εικονικά - συστήματα, σε όλο το φάσμα των λειτουργικών συστημάτων και virtualization πλατφορμών και με όλα τα κύρια storage arrays—για να δημιουργήσουν ευελιξία, προσαρμοστικότητα και κλιμάκωση στις υποδομές τους. Η Symantec επιτρέπει στους οργανισμούς να μεταμορφώσουν την υπάρχουσα υποδομή τους για να αποκτήσουν τα πλεονεκτήματα ενός resilient private cloud.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v