Πορείες στη μνήμη του Αλέξη

Τρία χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την ημέρα της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου και δύο διαφορετικές πορείες έχουν προγραμματιστεί για να τιμηθεί η μνήμη του. Συγκεκριμένα, μαθητές και φοιτητές θα συγκεντρωθούν το μεσημέρι στα Προπύλαια, ενώ στις 6 το απόγευμα προγραμματίζεται συγκέντρωση αντεξουσιαστών. Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνει η αστυνομία, αφού συνολικά 5.000 αστυνο

  • Ant1
Πορείες στη μνήμη του Αλέξη

Τρία χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την ημέρα της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου και δύο διαφορετικές πορείες έχουν προγραμματιστεί για να τιμηθεί η μνήμη του.

Συγκεκριμένα, μαθητές και φοιτητές θα συγκεντρωθούν το μεσημέρι στα Προπύλαια, ενώ στις 6 το απόγευμα προγραμματίζεται συγκέντρωση αντεξουσιαστών.

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνει η αστυνομία, αφού συνολικά 5.000 αστυνομικοί βρίσκονται στους δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας, για να αποτραπούν τυχόν επεισόδια.

Το σχέδιο της αστυνομίας προβλέπει τη φρούρηση με διμοιρίες των ΜΑΤ της Βουλής, του Πολυτεχνείου, των γραφείων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και άλλων κτιρίων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v