Εύσημα Λαγκάρντ στις αποφάσεις Μέρκελ- Σαρκοζί

Εύσημα στις αποφάσεις των Μέρκελ- Σαρκοζί για περισσότερη λιτότητα, έδωσε η επικεφαλής του ΔΝΤ κ. Κριστίν Λαγκάρντ, επισημαίνοντας ωστόσο ότι χρειάζονται και άλλες κινήσεις για να αντιμετωπιστεί η κρίση στην περιοχή. «Θα χρειαστούν πολλά περισσότερα για να επανέλθει η εμπιστοσύνη όχι μόνο στις αγορές αλλά και στους επενδυτές, στους καταναλωτές και σε αυτές τις εταιρίες που πρέπει να θέσουν τις στρ

  • Ant1
Εύσημα Λαγκάρντ στις αποφάσεις Μέρκελ- Σαρκοζί

Εύσημα στις αποφάσεις των Μέρκελ- Σαρκοζί για περισσότερη λιτότητα, έδωσε η επικεφαλής του ΔΝΤ κ. Κριστίν Λαγκάρντ, επισημαίνοντας ωστόσο ότι χρειάζονται και άλλες κινήσεις για να αντιμετωπιστεί η κρίση στην περιοχή.

«Θα χρειαστούν πολλά περισσότερα για να επανέλθει η εμπιστοσύνη όχι μόνο στις αγορές αλλά και στους επενδυτές, στους καταναλωτές και σε αυτές τις εταιρίες που πρέπει να θέσουν τις στρατηγικές τους για τα επόμενα δύο, τρία ή τέσσερα χρόνια», είπε η κ. Λαγκαρντ.

«Σε παγκόσμιο επίπεδο, βλέπουμε ξεκάθαρα μια κατάσταση που μπορεί να χαρακτηριστεί ως εξαιρετικά σοβαρή, εξαιρετικά ανησυχητική. Δεν είναι μόνο πολύ σοβαρή για την καρδιά της Ευρώπης, αλλά και πολύ σοβαρή για αρκετές γωνιές του κόσμου», προσέθεσε η ίδια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v