Εν αναμονή της πρόσκλησης ενδιαφέροντος για το Ελληνικό

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να βγει η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την αξιοποίηση της έκτασης στο Ελληνικό. Σε πρώτη φάση, μέσω του διεθνούς διαγωνισμού, το Ταμείο Αξιοποίησης Δημόσιας Περιουσίας αναζητά προτάσεις από υποψήφιους επενδυτές για την αξιοποίηση της έκτασης.

  • Ant1
Εν αναμονή της πρόσκλησης ενδιαφέροντος για το Ελληνικό

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να βγει η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την αξιοποίηση της έκτασης στο Ελληνικό.

Σε πρώτη φάση, μέσω του διεθνούς διαγωνισμού, το Ταμείο Αξιοποίησης Δημόσιας Περιουσίας αναζητά προτάσεις από υποψήφιους επενδυτές για την αξιοποίηση της έκτασης.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας, η κατάθεση των προτάσεων αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των στελεχών του Ταμείου, δεδομένου ότι το έργο θεωρείται υψηλής απόδοσης.

Με τις πρώτες προσφορές έχει προγραμματιστεί να ακολουθήσει η προκήρυξη νέου διαγωνισμού για τις οικονομικές προσφορές κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2012.

Σύμφωνα με το πλάνο του Ταμείου Αξιοποίησης Δημόσιας Περιουσίας τα επενδυτικά σχέδια θα πρέπει υποχρεωτικά να προβλέπουν την κατασκευή πάρκου τουλάχιστον στο μισό της έκτασης των 6,5 χιλιάδων στρεμμάτων. Η επένδυση θα ξεπεράσει τα 5 δισ. και αναμένεται να ανοίξει έως και 20.000 νέες θέσεις εργασίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v