Η Δόξα Δράμας υποδέχεται τον ΟΦΗ

Στο Καυτανζόγλειο η Δόξα Δράμας υποδέχεται σήμερα (19.00) τον ΟΦΗ για το εξ αναβολής παιχνίδι του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Στην αποστολή του ΟΦΗ δεν μετέχουν οι Μπουλούτ και Κάλαϊτζιτς, καθώς κρίθηκε αναγκαίο να ξεκουραστούν αφού έχουν παίξει σε όλους τους αγώνες μέχρι τώρα.  Εκτός αποστολής έμεινε και ο Μανόλης Ζαχαράκης, ο οποίος υπεβλήθη σε μια μικρή επέμβαση αρθροσκόπησης στο μηνίσκο στ

  • Ant1
Η Δόξα Δράμας υποδέχεται τον ΟΦΗ

Στο Καυτανζόγλειο η Δόξα Δράμας υποδέχεται σήμερα (19.00) τον ΟΦΗ για το εξ αναβολής παιχνίδι του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.

Στην αποστολή του ΟΦΗ δεν μετέχουν οι Μπουλούτ και Κάλαϊτζιτς, καθώς κρίθηκε αναγκαίο να ξεκουραστούν αφού έχουν παίξει σε όλους τους αγώνες μέχρι τώρα. 

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Μανόλης Ζαχαράκης, ο οποίος υπεβλήθη σε μια μικρή επέμβαση αρθροσκόπησης στο μηνίσκο στο αριστερό του γόνατο.

Από την πλευρά της Δράμας ο Απόστολος Χαραλαμπίδης δεν υπολογίζει στους τραυματίες Μπριλάκη, Ψυχογιό και Κάσιο. 

Αναλυτικά η αποστολή των Δραμινών αποτελείται από τους: Σέρεμετ, Ρόκα, Αραβίδη, Στεργιανό, Κανακούδη, Βέρτζο, Τοπούζη,Τριποτσέρη, Λίμα, Σικαλιά, Σάντος, Ρούτση, Απουμπακάρι, Λεάντρο, Έρος Γκαμπόρ, Βάντεροσν, Πιτσόκο, Σοϊλέδη, Αγγελούδη και Κατσικογιάννη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v