Συνελήφθη γυναίκα μαιευτήρας για φακελάκι

Στο «δόκανο» πιάστηκε 62χρονη διευθύντρια δημοσίου μαιευτηρίου, η οποία κατηγορείται για απόπειρα εκβίασης και παθητική δωροδοκία, καθώς φέρεται να έχει ζητήσει το ποσό των 1.300 ευρώ από ετοιμόγεννη γυναίκα. Σύμφωνα με την καταγγελία, η γιατρός ζήτησε το χρηματικό ποσό για να υποβάλει σε καισαρική τομή την 24χρονη ετοιμόγεννη, η οποία θα κατέβαλε επιπλέον και 1.700 ευρώ ως νόμιμα έξοδα νοσηλείας.

  • Ant1
Συνελήφθη γυναίκα μαιευτήρας για φακελάκι

Στο «δόκανο» πιάστηκε 62χρονη διευθύντρια δημοσίου μαιευτηρίου, η οποία κατηγορείται για απόπειρα εκβίασης και παθητική δωροδοκία, καθώς φέρεται να έχει ζητήσει το ποσό των 1.300 ευρώ από ετοιμόγεννη γυναίκα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η γιατρός ζήτησε το χρηματικό ποσό για να υποβάλει σε καισαρική τομή την 24χρονη ετοιμόγεννη, η οποία θα κατέβαλε επιπλέον και 1.700 ευρώ ως νόμιμα έξοδα νοσηλείας. Μάλιστα, η 24χρονη καταγγέλλει πως η γιατρός ζήτησε τα λεφτά αυτά ως επιπλέον αμοιβή δική της και του αναισθησιολόγου, ενώ σε αντίθετη περίπτωση δεν θα πραγματοποιούσε εκείνη την επέμβαση, αλλά ο εφημερεύων ιατρός.

Σοκαρισμένη η 24χρονη ενημέρωσε το σύζυγό της, ο οποίος απευθύνθηκε στην αστυνομία και έπειτα παρέδωσε το ποσό στην γιατρό σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Οι αστυνομικοί τη συνέλαβαν, βρήκαν πάνω της τα χρήματα και την παρέπεμψαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v