Παραμένει στο επίκεντρο το Ντιναμό-Λυών

Ο ντόρος που δημιουργήθηκε μετά το εξωπραγματικό 1-7 της Λυών στο Ζάγκρεμπ, επί της Ντιναμό, καλά κρατεί, καθώς νέα στοιχεία ήρθαν στην επιφάνεια, ενισχύοντας έτσι τις υποψίες, γύρω από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Κροατική ιστοσελίδα δημοσίευσε επιταγή τράπεζας της Λυών ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, με παραλήπτη όχι κάποιο φυσικό πρόσωπο, αλλά ποδοσφαιρική ομάδα.

  • Ant1
Παραμένει στο επίκεντρο το Ντιναμό-Λυών

Ο ντόρος που δημιουργήθηκε μετά το εξωπραγματικό 1-7 της Λυών στο Ζάγκρεμπ, επί της Ντιναμό, καλά κρατεί, καθώς νέα στοιχεία ήρθαν στην επιφάνεια, ενισχύοντας έτσι τις υποψίες, γύρω από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Κροατική ιστοσελίδα δημοσίευσε επιταγή τράπεζας της Λυών ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, με παραλήπτη όχι κάποιο φυσικό πρόσωπο, αλλά ποδοσφαιρική ομάδα. Κι όσοι μαντέψατε την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, πέσατε μέσα, με την εν λόγω επιταγή, μάλιστα, να έχει ημερομηνία έκδοσης τις 3 Δεκεμβρίου 2011, δηλαδή τέσσερις μέρες πριν τον επίμαχο αγώνα.

Οι άμεσα εμπλεκόμενοι πάντως έσπευσαν να υπερασπιστούν την ακεραιότητα του… φυσιολογικού γι'αυτούς 1-7, με πρώτο και καλύτερο τον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ, Μισέλ Πλατινί.

Εξηγήσεις έδωσε και ο επιθετικός της Λυών, Γκομί, ο οποίος μέχρι την Τετάρτη είχε πετύχει μόλις ένα γκολ στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ και προχθές στο Μαξιμίρ σκόραρε τέσσερις φορές. Ο γάλλος στράικερ δήλωσε πως το νεύμα του Βίντα ήταν κάτι… συναδελφικό και αθώο, καθώς ο κροάτης γνώριζε πως η Λυών χρειαζόταν πολλά γκολ για να προκριθεί, ενώ το ήθος των κροατών εξύμνησε ο πρόεδρος της Λυών, Ζαν Μισέλ Ολάς.

Γι'αυτό πάντως που κανείς δεν μπορεί να πάρει θέση, είναι το παρελθόν των ιδιοκτητών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ο πρόεδρος Ζντράβκο Μάμιτς και ο αδελφός του Ζόραν είχαν κατηγορηθεί για συμμετοχή στο σκάνδαλο στημένων αγώνων Σάπινα, στο οποίο είχε συμπεριληφθεί και ο τελικός κυπέλλου Κροατίας, μεταξύ της Ντιναμό και της Χάιντουκ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v