Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πάμε Euro από Δευτέρα!

Ξεκινά τη Δευτέρα μέσω της ιστοσελίδας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας η διαδικασία υποβολής αιτήσεων στην UEFA για την αγορά εισιτηρίων στους αγώνες της Εθνικής μας ομάδας στα τελικά του Euro. Η ΕΠΟ θα λάβει περίπου 6.000 εισιτήρια, με τις τιμές τους να κυμαίνονται μεταξύ 30 και 600 ευρώ, αναλόγως της φάσης της διοργάνωσης και της θέσης του εισιτηρίου. Τα απλά εισιτήρια θα κοστίζουν για τ

  • Ant1
Πάμε Euro από Δευτέρα!

Ξεκινά τη Δευτέρα μέσω της ιστοσελίδας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας η διαδικασία υποβολής αιτήσεων στην UEFA για την αγορά εισιτηρίων στους αγώνες της Εθνικής μας ομάδας στα τελικά του Euro.

Η ΕΠΟ θα λάβει περίπου 6.000 εισιτήρια, με τις τιμές τους να κυμαίνονται μεταξύ 30 και 600 ευρώ, αναλόγως της φάσης της διοργάνωσης και της θέσης του εισιτηρίου. Τα απλά εισιτήρια θα κοστίζουν για τους ομίλους από 30 έως 120 ευρώ, για τα προημιτελικά 40 έως 150, για τους ημιτελικούς 45 έως 270 και για τον τελικό από 50 έως 600 ευρώ.

Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων διαρκείας για τη «γαλανόλευκη» είτε για τη φάση των ομίλων (τρία ματς) είτε για ολόκληρη τη διοργάνωση (από τρία έως έξι ματς).

Υπενθυμίζεται ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ξεκινά τις υποχρεώσεις του στις 8 Ιουνίου (19:00) στον εναρκτήριο αγώνα του Euro κόντρα στη διοργανώτρια Πολωνία στη Βαρσοβία. Στις 12 Ιουνίου (19:00) η Εθνική μας παίζει με την Τσεχία στο Βρότσλαβ και το τελευταίο της ματς στους ομίλους έχει προγραμματιστεί για τις 16 Ιουνίου (21:45) στη Βαρσοβία με αντίπαλο τη Ρωσία.

Από εκεί και πέρα, οι προημιτελικοί διεξάγονται από την 21η μέχρι την 24η Ιουνίου, τα ημιτελικά στις 27 και 28 Ιουνίου και ο τελικός την Κυριακή 1η Ιουλίου στο Κίεβο.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν σε πρώτη φάση να υποβάλουν αίτηση αγοράς εισιτηρίων μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου 2012 και η διάθεσή τους θα γίνει υπό την εποπτεία της UEFA.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v