Κρίσιμη ημέρα στον Παναθηναϊκό

Κρίσιμη είναι η σημερινή μέρα για τα διοικητικά του Παναθηναϊκού, καθώς αναμένεται – εκτός απροόπτου - να ξεκαθαρίσει η υπόθεση με τον Σουλτάν Αλ Σαούντ. Ο Βλάσης Τσάκας υποστηρίζει ότι ο πρίγκιπας θα εμφανίσει σήμερα τα 15 εκ. ευρώ, ποσό που απαιτείται προκειμένου να προχωρήσει η συμφωνία για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από την πλευρά του Σαουδάραβα επεν

  • Ant1
Κρίσιμη ημέρα στον Παναθηναϊκό

Κρίσιμη είναι η σημερινή μέρα για τα διοικητικά του Παναθηναϊκού, καθώς αναμένεται – εκτός απροόπτου - να ξεκαθαρίσει η υπόθεση με τον Σουλτάν Αλ Σαούντ.

Ο Βλάσης Τσάκας υποστηρίζει ότι ο πρίγκιπας θα εμφανίσει σήμερα τα 15 εκ. ευρώ, ποσό που απαιτείται προκειμένου να προχωρήσει η συμφωνία για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από την πλευρά του Σαουδάραβα επενδυτή.

Στην αντίπερα όχθη, από την πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη τονίζεται ότι τα χρήματα θα πρέπει να δεσμευτούν για τον Παναθηναϊκό και να είναι αναγνωρισμένο διεθνώς το πιστωτικό ίδρυμα που τα εγγυάται για να μην υπάρχουν περαιτέρω αμφιβολίες στην υπόθεση.

Ως εκ τούτου, οι σημερινές εξελίξεις εκτιμάται ότι θα είναι καθοριστικές για το αν θα προχωρήσει τελικά ή όχι η υπόθεση του πρίγκιπα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v