Κλήρωση της φάσης των 32 του Europa League

Πρώτος, αήττητος και ισχυρός. Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Ρούμπιν Καζάν  και προκρίθηκε για δεύτερη σερί χρονιά στους 32 του Europa League, αφήνοντας δεύτερους τους Ρώσους και εκτός Ευρώπης την Τότεναμ. Για τον δικέφαλο όμως προέχει η σημερινή κλήρωση της φάσης των 32 του Europa League στη Νιόν της Ελβετίας. Ο ΠΑΟΚ  βρίσκεται στο γκρουπ των ισχυρών μαζί με την Μάντσεσερ Γιουνάιτεντ, την

  • Ant1
Κλήρωση της φάσης των 32 του Europa League

Πρώτος, αήττητος και ισχυρός. Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Ρούμπιν Καζάν  και προκρίθηκε για δεύτερη σερί χρονιά στους 32 του Europa League, αφήνοντας δεύτερους τους Ρώσους και εκτός Ευρώπης την Τότεναμ.

Για τον δικέφαλο όμως προέχει η σημερινή κλήρωση της φάσης των 32 του Europa League στη Νιόν της Ελβετίας.

Ο ΠΑΟΚ  βρίσκεται στο γκρουπ των ισχυρών μαζί με την Μάντσεσερ Γιουνάιτεντ, την Μάντσεστερ Σίτι, τον Ολυμπιακό, την Βαλένθια, την Σταντάρ Λιέγης, την Αιντχόφεν την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, την Μπεσίκτας, τη Μπιλμπάο, τη Μέταλιστ, τη Μπριζ, την Ατλέτικο Μαδρίτης, την Σάλκε, την Τβέντε και την Άντερλεχτ.

Οι πιθανοί αντίπαλοι των δύο ελληνικών ομάδων στο γκρουπ των αδυνάτων είναι η Πόρτο, ο Άγιαξ, η Τραμπζονσπόρ, η Βικτόρια Πλζεν, η Ρούμπιν Καζάν η οποία μπορεί να κληρωθεί μόνο με τον Ολυμπιακό, το Ανόβερο, η Λέγκια Βαρσοβίας, η Λάτσιο, η Στόουκ, η Ζάλτσμπουργκ, η Αλκμαάρ, η φιναλίστ του περσινού Europa League, Μπράγκα, η Ουντινέζε, η Στεάουα Βουκουρεστίου, η Βίσλα Κρακοβίας και η Λοκομοτίβ Μόσχας.

Η κλήρωση θα ξεκινήσει στις δύο παρά τέταρτο το μεσημέρι και θα μεταδοθεί ζωντανά από την τηλεόραση του ΑΝΤ1.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v