Προφυλάκιση για το έγκλημα στην Καστοριά

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 35χρονος δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος στην Καστοριά με θύμα μια 22χρονη φοιτήτρια. Ο 35χρονος οδηγήθηκε στο σωφρονιστικό κατάστημα στο Φελλί Γρεβενών, ενώ ζήτησε να εξεταστεί από ψυχίατρο σε μια προσπάθεια να βρει ελαφρυντικά για το στυγερό έγκλημα που διέπραξε.

  • Ant1
Προφυλάκιση για το έγκλημα στην Καστοριά

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 35χρονος δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος στην Καστοριά με θύμα μια 22χρονη φοιτήτρια.

Ο 35χρονος οδηγήθηκε στο σωφρονιστικό κατάστημα στο Φελλί Γρεβενών, ενώ ζήτησε να εξεταστεί από ψυχίατρο σε μια προσπάθεια να βρει ελαφρυντικά για το στυγερό έγκλημα που διέπραξε.

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι δικαστικέ αρχές όρισαν νομικό παραστάτη, καθώς κανένας από τους δικηγόρους του  νομού δεν δέχθηκε να τον υπερασπιστεί.

Υπενθυμίζεται ότι η  άτυχη κοπέλα βρέθηκε νεκρή στη λίμνη Καστοριάς με δεκάδες μαχαιριές στην καρδιά και τραύμα από κατσαβίδι στο λαιμό, ενώ ο δράστης ομολόγησε το έγκλημα μετά από τυχαία καταδίωξή του από την αστυνομία. Τον 35χρονο θέλησαν να σταματήσουν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ για τυπικό έλεγχο, όμως εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα και έπεσε τελικά σε κολώνα της ΔΕΗ. Στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν ίχνη αίματος και τρίχες, ενώ μετά τη μεταφορά του σε νοσοκομείο, παραδέχθηκε ότι αφαίρεσε τη ζωή της 22χρονης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v