Όλι Ρεν: Επιστροφή στις βασικές αρχές του ευρώ

Η σημερινή κρίση αποτελεί μια καλή ευκαιρία για την Ευρώπη να ανακαλέσει τις βασικές αρχές στις οποίες οικοδομήθηκε το ευρώ, δήλωσε ο Ευρωπαίος Επίτροπος όλι Ρεν, σε ανακοίνωση του για τα 10 χρόνια από την εισαγωγή του ευρώ. «Αυτή είναι μια πολύ καλή στιγμή για να ξαναθυμηθούμε τις αρχές στις οποίες οικοδομήθηκε το ευρώ και να επιστρέψουμε σε μια ισχυρή και σταθερή Ευρώπη», σημείωσε ο κ. Ρεν. «Έχο

  • Ant1
Όλι Ρεν: Επιστροφή στις βασικές αρχές του ευρώ

Η σημερινή κρίση αποτελεί μια καλή ευκαιρία για την Ευρώπη να ανακαλέσει τις βασικές αρχές στις οποίες οικοδομήθηκε το ευρώ, δήλωσε ο Ευρωπαίος Επίτροπος Όλι Ρεν, σε ανακοίνωση του για τα 10 χρόνια από την εισαγωγή του ευρώ.

«Αυτή είναι μια πολύ καλή στιγμή για να ξαναθυμηθούμε τις αρχές στις οποίες οικοδομήθηκε το ευρώ και να επιστρέψουμε σε μια ισχυρή και σταθερή Ευρώπη», σημείωσε ο κ. Ρεν. «Έχουμε όλα τα κατάλληλα υλικά. Έχουμε το ανθρώπινο δυναμικό», τόνισε.

«Αυτό που χρειαζόμαστε είναι η πολιτική βούληση, η αποφασιστικότητα και οι εναρμονισμένες δράσεις για την αποκατάσταση της οικονομικής ανάπτυξης και την δημιουργία περισσότερων θέσεων εργασίας και την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης στους επενδυτές και στο κοινό», πρόσθεσε ο Όλι Ρεν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v