«Δώρο» για τα χιονοδρομικά κέντρα ο χιονιάς

Η επιδείνωση του καιρού και οι ισχυρές χιονοπτώσεις συνετέλεσαν στο να ανοίξουν τα περισσότερα χιονοδρομικά κέντρα, που είναι έτοιμα να υποδεχθούν τους πρώτους σκιέρ της σεζόν. Την περασμένη εβδομάδα άνοιξαν τα χιονοδρομικά κέντρα σε Παρνασσό, Καϊμάκτσαλάν και Βίγλα, ενώ αυτή την εβδομάδα αναμένεται να ανοίξουν και στη Βασιλίτσα, το Σέλι, τα 3-5 Πηγάδια, το Πήλιο, αλλά και το Φαλακρό, το οποίο πέρ

  • Ant1
«Δώρο» για τα χιονοδρομικά κέντρα ο χιονιάς

Η επιδείνωση του καιρού και οι ισχυρές χιονοπτώσεις συνετέλεσαν στο να ανοίξουν τα περισσότερα χιονοδρομικά κέντρα, που είναι έτοιμα να υποδεχθούν τους πρώτους σκιέρ της σεζόν.

Την περασμένη εβδομάδα άνοιξαν τα χιονοδρομικά κέντρα σε Παρνασσό, Καϊμάκτσαλάν και Βίγλα, ενώ αυτή την εβδομάδα αναμένεται να ανοίξουν και στη Βασιλίτσα, το Σέλι, τα 3-5 Πηγάδια, το Πήλιο, αλλά και το Φαλακρό, το οποίο πέρυσι είχε μείνει κλειστό όλη τη σεζόν.

Μάλιστα φέτος οι λάτρεις των χειμερινών σπορ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το χόμπι τους φθηνότερα σε σχέση με πέρυσι, καθώς στις περισσότερες εγκαταστάσεις οι τιμές έχουν μειωθεί ακόμη και κατά 40%.

Δεν λείπουν και οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις σε αρκετά από τα χιονοδρομικά κέντρα, με πιο εντυπωσιακή τη νυχτερινή χιονοδρομία στη Βίγλα Πισοδερίου, αλλά και την εκδήλωση με ζωντανή μουσική χάλκινων πνευστών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v