Εκπλήξεις στη Boxing Day

Πιστοί στην παράδοσή τους οι Άγγλοι βρέθηκαν στο γήπεδο τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων και η φημισμένη Boxing Day επιφύλαξε πολλές εκπλήξεις. Στο Ολντ Τράφορντ η Γιουνάιτεντ συνέτριψε τη Γουίγκαν με 5-0 κι έκανε το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο στους οπαδούς της, πιάνοντας τη Μάντσεστερ Σίτι στην κορυφή. Στραβοπάτημα είχαμε για την Τσέλσι, η οποία παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στη Φούλαμ στο ντέρμπ

  • Ant1
Εκπλήξεις στη Boxing Day

Πιστοί στην παράδοσή τους οι Άγγλοι βρέθηκαν στο γήπεδο τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων και η φημισμένη Boxing Day επιφύλαξε πολλές εκπλήξεις.

Στο Ολντ Τράφορντ η Γιουνάιτεντ συνέτριψε τη Γουίγκαν με 5-0 κι έκανε το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο στους οπαδούς της, πιάνοντας τη Μάντσεστερ Σίτι στην κορυφή.

Στο 8' ο Παρκ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 39' τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο εύκολα για τη Γιουνάιτεντ καθώς αποβλήθηκε ο Σάμον. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ο οποίος ξεκίνησε αντί του Ρούνεϊ και ντύθηκε Αη Βασίλης πετυχαίνοντας χατ τρικ.

Ο Βούλγαρος φορ καθάρισε το ματς πετυχαίνοντας δύο γκολ στο 41' και στο 58' πριν έρθει ο Βαλένσια να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 4-0. Τον θρίαμβο της Γιουνάιτεντ ολοκλήρωσε ο Μπερμπάτοφ ευστοχώντας σε εκτέλεση πέναλτι στο 75'.

Οι πρωταθλητές εκμεταλλεύτηκαν έτσι το στραβοπάτημα της Σίτι η οποία έμεινε στο 0-0 με την Γουέστ Μπρόμουιτς στο Χόουθορνς. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μανσίνι ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος όμως στην επανάληψη πέρασε δύσκολες στιγμές καθώς η Γουέστ Μπρομ ανέβηκε και είχε μάλιστα δοκάρι με τον Τόμας.

Στραβοπάτημα όμως είχαμε και για την Τσέλσι, η οποία παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στη Φούλαμ στο ντέρμπι του δυτικού Λονδίνου κι έχασε την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά της από την κορυφή. Η ομάδα του Βίλας Μπόας προηγήθηκε στο σκορ στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους με το 5ο φετινό γκολ του Μάτα, όμως οι πανηγυρισμοί δεν κράτησαν για πολύ. Εννέα λεπτά αργότερα ο Ντέμπσι ισοφάρισε για το τελικό 1-1 και η Τσέλσι έμεινε στην τέταρτη θέση σε απόσταση 11 βαθμών από την κορυφή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v