Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στον Κορυδαλλό σήμερα ο Εφραίμ

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγείται σήμερα ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου αρχιμανδρίτης Εφραίμ, ο οποίος το μεσημέρι της Τρίτης παραδόθηκε στις αρχές και μεταφέρθηκε συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης λίγο μετά τις 20:30 στο Εφετείο Αθήνας. Ο Εφραίμ οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν επικαλέστηκε λόγους υγείας, ώστε να ζητήσει να μεταφερθεί σε νο

  • Ant1
Στον Κορυδαλλό σήμερα ο Εφραίμ

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγείται σήμερα ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου αρχιμανδρίτης Εφραίμ, ο οποίος το μεσημέρι της Τρίτης παραδόθηκε στις αρχές και μεταφέρθηκε συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης λίγο μετά τις 20:30 στο Εφετείο Αθήνας.

Ο Εφραίμ οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν επικαλέστηκε λόγους υγείας, ώστε να ζητήσει να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Περίπου 300 υποστηρικτές του, μοναχοί, κληρικοί, αλλά και απλός κόσμος, κρατώντας κεριά και πλακάτ είχαν αποκλείσει την οδό Λουκάρεως μπροστά από την είσοδο του Εφετείου, επευφημώντας τον και ψάλλοντας εκκλησιαστικούς ύμνους.

Ο αρχιμανδρίτης πέρασε τη νύχτα της Τρίτης στο κτήριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, με τη μεταφορά του στον Κορυδαλλό να είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Τετάρτης. Δεν αποκλείεται τις προσεχείς ημέρες οι συνήγοροί του, αφού λάβουν και μελετήσουν το σκεπτικό του βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών που διέταξε την προφυλάκιση του ηγουμένου, να υποβάλουν αίτημα αποφυλάκισης ή αναίρεσης της δικαστικής απόφασης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v