Εν αναμονή του κρίσιμου ραντεβού στην ΑΕΚ

Συνάντηση με τον 46χρονο επιχειρηματία Βασίλη Ξενιάδη αναμένεται να έχει τις επόμενες ώρες, ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης, προκειμένου να συζητηθεί η περίπτωση ανάμειξης του υποψηφίου επενδυτή, με το ιδιοκτησιακό της ΠΑΕ. Ο 46χρονος Βασίλης Ξενιάδης, που κατάγεται από την Κωσταντινούπολη και δραστηριοποιείται στο χώρο της ναυτιλίας, του πετρελαίου και της ενέργειας, έχει ήδη έρθει σε επαφή

  • Ant1
Εν αναμονή του κρίσιμου ραντεβού στην ΑΕΚ

Συνάντηση με τον 46χρονο επιχειρηματία Βασίλη Ξενιάδη αναμένεται να έχει τις επόμενες ώρες, ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης, προκειμένου να συζητηθεί η περίπτωση ανάμειξης του υποψηφίου επενδυτή, με το ιδιοκτησιακό της ΠΑΕ.

Ο 46χρονος Βασίλης Ξενιάδης, που κατάγεται από την Κωσταντινούπολη και δραστηριοποιείται στο χώρο της ναυτιλίας, του πετρελαίου και της ενέργειας, έχει ήδη έρθει σε επαφή με τον Σταύρο Αδαμίδη και εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να καταθέσει επισήμως την πρόταση του για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ σε τετ-α-τετ που θα έχει με τον πρόεδρο της ΠΑΕ.

Ο υποψήφιος επενδυτής προτίθεται να βάλει άμεσα 2,5 εκατ. ευρώ για την άμεση κάλυψη των οφειλών προς τους ποδοσφαιριστές και τρίτους, ενώ στη συνέχεια εμφανίζεται έτοιμος να διαθέσει επιπλέον 7,5 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο μέσω της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου.

Στο παρελθόν ο Βασίλης Ξενιάδης προσπάθησε να αναμειχθεί με τα διοικητικά του Ηρακλή, ενώ στην παρούσα φάση, έχει τη στήριξη παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της Ένωσης.

Όπως ξεκαθαρίζει, πάντως, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σταύρος Αδαμίδης, η πόρτα της ΑΕΚ είναι ανοιχτή για κάθε ενδιαφερόμενο κι αν ο κ. Ξενιάδης καταβάλει 10 εκατομμύρια ευρώ, συμβάλλοντας στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, θα γίνει κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v