Εκταμιεύθηκαν 19 εκατ. ευρώ για ιδιωτικές επενδύσεις

Ποσό που φθάνει τα 19 εκατομμύρια ευρώ εκταμιεύθηκε μέσα στο 2011 από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για τη στήριξη των ιδιωτικών επενδύσεων, μέσω του αναπτυξιακού νόμου. Ειδικότερα, μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2011 διατέθηκαν συνολικά 7.155.842 ευρώ, ενώ στο δεύτερο εξάμηνο του έτους το συνολικό ποσό των εκταμιεύσεων ανέβηκε στα 11.698.083 ευρώ.

  • Ant1
Εκταμιεύθηκαν 19 εκατ. ευρώ για ιδιωτικές επενδύσεις

Ποσό που φθάνει τα 19 εκατομμύρια ευρώ εκταμιεύθηκε μέσα στο 2011 από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για τη στήριξη των ιδιωτικών επενδύσεων, μέσω του αναπτυξιακού νόμου.

Ειδικότερα, μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2011 διατέθηκαν συνολικά 7.155.842 ευρώ, ενώ στο δεύτερο εξάμηνο του έτους το συνολικό ποσό των εκταμιεύσεων ανέβηκε στα 11.698.083 ευρώ.

Από την πλευρά της, η Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας, προχώρησε σε έλεγχο όλων των επενδυτικών προτάσεων που υπεβλήθησαν στο πλαίσιο του αναπτυξιακού νόμου, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος αφ' ενός στην βιωσιμότητα των επενδύσεων, την συνεισφορά τους στην ανάπτυξη της Περιφέρειας και στην ανταγωνιστικότητα της οικονομίας και αφ' ετέρου στον κρίσιμο παράγοντα της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας.

Με αφορμή τη χρηματοδοτική στήριξη των επενδύσεων ο περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, δήλωσε ότι «η ενίσχυση της υγιούς επιχειρηματικότητας και η δημιουργία ενός οικονομικού περιβάλλοντος που θα οδηγεί σε νέες θέσεις εργασίας και σε αξιοποίηση των παραγωγικών πλεονεκτημάτων της Δυτικής Ελλάδας, αποτελεί μείζονα στόχο για την Περιφέρεια».

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v