Συνεδριάζει η εκτελεστική γραμματεία της ΝΔ

Τις κινήσεις της Νέας Δημοκρατίας για το επόμενο διάστημα σχεδιάζουν τα στελέχη του κόμματος με συνεχείς συσκέψεις στην λεωφόρο Συγγρού, ενώ το απόγευμα συνεδριάζει υπό τον Αντώνη Σαμαρά, η εκτελεστική γραμματεία του κόμματος. «Οι εκλογές θα γίνουν πριν από το Πάσχα», δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο Βυζαντινό Μουσείο της Θεσσαλονίκης. Εξέφ

  • Ant1
Συνεδριάζει η εκτελεστική γραμματεία της ΝΔ

Τις κινήσεις της Νέας Δημοκρατίας για το επόμενο διάστημα σχεδιάζουν τα στελέχη του κόμματος με συνεχείς συσκέψεις στην λεωφόρο Συγγρού, ενώ το απόγευμα συνεδριάζει υπό τον Αντώνη Σαμαρά, η εκτελεστική γραμματεία του κόμματος.

«Οι εκλογές θα γίνουν πριν από το Πάσχα», δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο Βυζαντινό Μουσείο της Θεσσαλονίκης. Εξέφρασε την ευχή το νέο έτος να ξεκινήσει «η έξοδος από την πολύ μεγάλη κρίση που βιώνει επώδυνα όλος ο ελληνικός λαός».
 
«Να είμαστε όλοι καλά, να είμαστε δυνατοί και ιδιαίτερη φροντίδα ο καθένας ας δώσει στους πιο αδύναμους, στα μικρά παιδιά, στη φτωχολογιά και στους γέρους τους ανήμπορους», ευχήθηκε ο Αντώνης Σαμαράς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v