Εφιάλτης για τη Λίβερπουλ η Σίτι

Το 2012 μπορεί να μην μπήκε με το δεξί για την Μάντσεστερ Σίτι που ηττήθηκε στο τελευταίο λεπτό από την Σάντερλαντ, όμως η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι γύρισε σελίδα και μάλιστα με εμφατικό τρόπο στο υποτιθέμενο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ. Οι πολίτες άνοιξαν το σκορ με τον Αγκουέρο μετά το λάθος υπολογισμό του Ρέινα και έκαναν το 2-0 με την κεφαλιά του Γιάγια Τουρέ στο 33ο λεπτό. Παρότι έμεινε με 10 σ

  • Ant1
Εφιάλτης για τη Λίβερπουλ η Σίτι

Το 2012 μπορεί να μην μπήκε με το δεξί για την Μάντσεστερ Σίτι που ηττήθηκε στο τελευταίο λεπτό από την Σάντερλαντ, όμως η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι γύρισε σελίδα και μάλιστα με εμφατικό τρόπο στο υποτιθέμενο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ.

Οι πολίτες άνοιξαν το σκορ με τον Αγκουέρο μετά το λάθος υπολογισμό του Ρέινα και έκαναν το 2-0 με την κεφαλιά του Γιάγια Τουρέ στο 33ο λεπτό. Παρότι έμεινε με 10 στο 73 λόγω της αποβολής του Μπάρι, η Μάντσεστερ Σίτι πέτυχε και τρίτο τέρμα με το πέναλτι του Μπάρι και ξέφυγε με 3 βαθμούς από την Γιουνάιτεντ.

Στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν ο Ντεφόε έλυσε το γόρδιο δεσμό της άμυνας της Γουέστ Μπρόμγουιτς και η Τότεναμ παρέμεινε στην Τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Σαν σίφουνας πέρασε η Σάντερλαντ από την έδρα της Γουίγκαν. Ο Γκάρντνερ με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0, ο Μακίν με διπλή προσπάθεια διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων στο 55, για να μειώσει η Γουίγκαν με το σουτ του Ρονταλέγκα. Όμως στο 73 ο Σεσενιόν αξιοποίησε την ασίστ του Μπέντνερ και έβαλε τέλος στις όποιες ελπίδες των γηπεδούχων για να γυρίσουν το παιχνίδι. Μάλιστα στο 80 ο Βόγκα ολοκλήρωσε τον θρίαμβο της Σάντερλαντ, διαμορφώνοντας το τελικό 1-4.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v