«Τρικυμία» μετά την πρόταση Παπανδρέου

Πράσινη τρικυμία ξέσπασε μετά την πρόταση του Γιώργου Παπανδρέου για δυαρχία στο κόμμα με εκείνον Πρόεδρο, μέχρι τις εθνικές εκλογές και ανάδειξη νέου αρχηγού στη συνέχεια. Κορυφαίοι και δελφίνοι εξέφρασαν δημοσίως και αιχμηρά την αντίθεσή τους, ζητώντας να λήξει το συντομότερο δυνατόν το ζήτημα της διαδοχής. Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο μόνος που έχει δηλώσει ανοιχτά πως θα μετάσχει στην κούρσα της δ

  • Ant1
«Τρικυμία» μετά την πρόταση Παπανδρέου

Πράσινη τρικυμία ξέσπασε μετά την πρόταση του Γιώργου Παπανδρέου για δυαρχία στο κόμμα με εκείνον Πρόεδρο, μέχρι τις εθνικές εκλογές και ανάδειξη νέου αρχηγού στη συνέχεια.

Κορυφαίοι και δελφίνοι εξέφρασαν δημοσίως και αιχμηρά την αντίθεσή τους, ζητώντας να λήξει το συντομότερο δυνατόν το ζήτημα της διαδοχής. Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο μόνος που έχει δηλώσει ανοιχτά πως θα μετάσχει στην κούρσα της διαδοχής, εξαπέλυσε σφοδρή, προσωπική επίθεση στο Γιώργο Παπανδρέου κάνοντας λόγο για αμετανόητη εμμονή.

Ταυτόχρονα, εμφανίστηκαν υποψηφιότητες-έκπληξη, όπως της Λούκας Κατσέλη, αλλά και δηλώσεις βουλευτών για το ποιόν θα στηρίξουν.

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος τάχθηκε κατά της δυαρχίας, ενώ τόσο ο Πάρης Κουκουλόπουλος, στενός φίλος του Ευάγγελου Βενιζέλου, όσο και ο Γιάννης Μίχας που φέρεται να πρόσκειται στην πλευρά Λοβέρδου, ζητούν άμεση εκλογή.    

Τα περισσότερα στελέχη, πάντως, δεν θέλησαν να τοποθετηθούν, καθώς η απόφαση για τη διαδικασία εκλογής του νέου αρχηγού μετατέθηκε για τις 14 και 15 του μήνα στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v