Ονόματα και στοιχεία για τρεις υποθέσεις

Με ονόματα και στοιχεία για απόπειρα παρέμβασης σε τρεις υποθέσεις, που χειρίζονται οι οικονομικοί εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης, απάντησαν στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τις διευκρινίσεις που τους ζήτησε. Ακολούθησε δίωρη συζήτηση, πολλές φορές σε υψηλούς τόνους, και θα επανέλθεί τη Δευτέρα για να συνεχίσουν και να αξιολογηθεί, εάν τα στοιχεία αποτελούν πολιτικές παρ

  • Ant1
Ονόματα και στοιχεία για τρεις υποθέσεις

Με ονόματα και στοιχεία για απόπειρα παρέμβασης σε τρεις υποθέσεις, που χειρίζονται οι οικονομικοί εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης, απάντησαν στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τις διευκρινίσεις που τους ζήτησε.

Ακολούθησε δίωρη συζήτηση, πολλές φορές σε υψηλούς τόνους, και θα επανέλθεί τη Δευτέρα για να συνεχίσουν και να αξιολογηθεί, εάν τα στοιχεία αποτελούν πολιτικές παρεμβάσεις.

Οι ίδιοι απέφυγαν να δηλώσουν οτιδήποτε γύρω από την εξέλιξη, ενώ ο Άρειος Πάγος διευκρινίζει ότι έχει αρχίσει ήδη η προκαταρκτική εξέταση, και γι αυτό απαιτείται απόλυτη μυστικότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εισαγγελείς δεν αναφέρουν παρέμβαση από υπουργούς, αλλά από «υπηρεσιακούς και μη παράγοντες  που τους μετέφεραν δυσαρέσκεια ή επιθυμία τρίτων προσώπων-πολιτικών ή επιχειρηματιών- να κλείσουν τρεις υποθέσεις που χειρίζονται».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v