Δολοφόνησαν 83χρονο παπά στον Αγ. Παντελεήμονα

Στο έλεος της εγκληματικότητας δηλώνουν ότι εξακολουθούν να παραμένουν οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα, παρά την κατά τη δική τους παραδοχή, αυξημένη παρουσία της Αστυνομίας. Τελευταίο θύμα της μάστιγας, ήταν ένας 83χρονος ιερωμένος, ο οποίος βρέθηκε δολοφονημένος μέσα στο σπίτι του. Σύμφωνα με όσα διαπιστώνονται, άνοιξε ο ίδιος την πόρτα στο δολοφόνο του, καθώς το σπίτι δεν έφερε ίχνη παραβίασ

  • Ant1
Δολοφόνησαν 83χρονο παπά στον Αγ. Παντελεήμονα

Στο έλεος της εγκληματικότητας δηλώνουν ότι εξακολουθούν να παραμένουν οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα, παρά την κατά τη δική τους παραδοχή, αυξημένη παρουσία της Αστυνομίας.

Τελευταίο θύμα της μάστιγας, ήταν ένας 83χρονος ιερωμένος, ο οποίος βρέθηκε δολοφονημένος μέσα στο σπίτι του στην περιοχή. Σύμφωνα με όσα διαπιστώνονται, άνοιξε ο ίδιος την πόρτα στο δολοφόνο του, καθώς το σπίτι δεν έφερε ίχνη παραβίασης. Σε εξέλιξη είναι η έρευνα της αστυνομίας για την υπόθεση.

Τα αιματηρά κρούσματα στο κέντρο της Αθήνας διαδέχονται το ένα το άλλο με καταιγιστικούς ρυθμούς, παρά τον αυξημένο αριθμό αστυνομικών ελέγχων και συλλήψεων. 

Κατά τη διάρκεια του μηνός Δεκεμβρίου 2011, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττική, ανακοίνωσε ότι συνέλαβε τετρακόσια εβδομήντα έξι άτομα για κλοπές – διαρρήξεις, εκατό άτομα για παραβάσεις του νόμου «περί Όπλων» και τέσσερα άτομα για ανθρωποκτονία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v