Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ψάχνουν αμυντικό στον Παναθηναϊκό

Τον Βαγγέλη Μόρα, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Σουόνσι, αλλά και τον Δημήτρη Σιόβα του Πανιωνίου κοιτάζουν στον Παναθηναϊκό ως πιθανότερες λύσεις για το κέντρο της άμυνας λόγω των απουσιών που υπάρχουν στο ρόστερ, όμως ο Φερέιρα προτιμά λύση από το εξωτερικό και φέρεται μεταξύ άλλων να εξετάζει και την περίπτωση του Ισπανού Άνχελ Νταλμέρτ της Βαλένθια. Ο Πορτογάλος τεχνικός φάνηκε ιδιαίτερα προ

  • Ant1
Ψάχνουν αμυντικό στον Παναθηναϊκό

Τον Βαγγέλη Μόρα, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Σουόνσι, αλλά και τον Δημήτρη Σιόβα του Πανιωνίου κοιτάζουν στον Παναθηναϊκό ως πιθανότερες λύσεις για το κέντρο της άμυνας λόγω των απουσιών που υπάρχουν στο ρόστερ, όμως ο Φερέιρα προτιμά λύση από το εξωτερικό και φέρεται μεταξύ άλλων να εξετάζει και την περίπτωση του Ισπανού Άνχελ Νταλμέρτ της Βαλένθια.

Ο Πορτογάλος τεχνικός φάνηκε ιδιαίτερα προβληματισμένος από την εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στην Κέρκυρα και, παρά τη νίκη, τόνισε στους παίκτες του ότι μετά τις γιορτές δεν παίζουν καλά.

Αναφερόμενος δε στην ισοπαλία του Ολυμπιακού με τη Δόξα Δράμας, ο προπονητής του Τριφυλλιού έκανε λόγο για δώρο που «δεν πρέπει να το επιστρέψουμε» και που «πρέπει να το αξιοποιήσουμε και να κρατήσουμε το προβάδισμα. Χρειάζεται προσοχή και δεν πρέπει να χάσουμε ξανά τη διαφορά».

Εν τω μεταξύ, δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου εμφανίζουν τον Σεμπαστιάν Λέτο να αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Γαλατασαράι.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v