Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Άστραψε και βρόντηξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Πρόστιμο-μαμούθ επέβαλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού εξαιτίας της ισοπαλίας, αλλά και της άσχημης εμφάνισης κόντρα στη Δόξα Δράμας. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και, αφού μίλησε με σκληρή γλώσσα στους παίκτες, κατηγορώντας τους για αδιαφορία και έλλειψη ομαδικότητας, τους ανακοίνωσε την επιβολή προστίμου ύψους 500.000 ευρώ, παίρνοντας πίσω τα

  • Ant1
Άστραψε και βρόντηξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Πρόστιμο-μαμούθ επέβαλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού εξαιτίας της ισοπαλίας, αλλά και της άσχημης εμφάνισης κόντρα στη Δόξα Δράμας.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και, αφού μίλησε με σκληρή γλώσσα στους παίκτες, κατηγορώντας τους για αδιαφορία και έλλειψη ομαδικότητας, τους ανακοίνωσε την επιβολή προστίμου ύψους 500.000 ευρώ, παίρνοντας πίσω τα πριμ που τους είχε δώσει για τη νίκη με τον ΠΑΟΚ (200.000) και τις τελευταίες έξι συνεχόμενες νίκες (300.000).

Διευκρίνισε, ωστόσο, ότι το πρόστιμο θα χαριστεί, αν ο Ολυμπιακός κατακτήσει το πρωτάθλημα, ενώ ξεκαθάρισε πως μέχρι το τέλος Μαρτίου δεν θα γίνει καμία κουβέντα για ανανέωση συμβολαίου - στο τέλος της σεζόν λήγουν τα συμβόλαια με Πάντελιτς, Γέστε, Ιμπαγάσα, Μέλμπεργκ και Μοντέστο. Επιπλέον, έφερε τους παίκτες προ των ευθυνών τους, παρέχοντας πλήρη στήριξη στον Ερνέστο Βαλβέρδε.

«Δώσαμε δικαίωμα στη μισή Ελλάδα να μας χλευάζει και να μιλάει απαξιωτικά μέχρι και ο προπονητής του Παναθηναϊκού για εμάς. Όλοι παλεύουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ για να μην σας λείψει το παραμικρό. Εσείς απαντήσατε με την αδιαφορία σας. Μήπως θέλετε να σας συμπεριφερόμαστε όπως γίνεται σε πολλές άλλες ομάδες που έχουν τους παίκτες τους μήνες απλήρωτους; Χθες είδα μερικούς από εσάς να συμπεριφέρονται σαν βετεράνοι. Δεν ξεχάσατε τη μπάλα που ξέρετε, αλλά πρέπει να ματώνετε τη φανέλα. Η συνεργασία μου με τον Βαλβέρδε ήταν και είναι άριστη. Στον αγώνα με τη Δόξα δεν χρειαζόσασταν προπονητή για να κερδίσετε. Όταν φιλάτε το σήμα του Ολυμπιακού, πρέπει να το νιώθετε. Δεν θα ήθελα να ξανακάνουμε τέτοια συνάντηση. Ξέρετε ότι είμαι πάντα κοντά σας και στις χαρές και στις λύπες και φυσικά θα συνεχίσω να το κάνω, αλλά μόνο με όλους αυτούς που αγαπούν πραγματικά τη φανέλα. Οι τουρίστες δεν έχουν θέση εδώ μέσα», είπε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού.

Περαιτέρω, ο κ. Μαρινάκης ζήτησε μεγαλύτερη ομαδικότητα από την επιθετική τριπλέτα του Ολυμπιακού (Τζεμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς) και όχι ανταγωνισμό για το ποιος θα βγει πρώτος σκόρερ, ενώ απαγόρευσε στους παίκτες να κάνουν δηλώσεις ή να παραχωρήσουν συνεντεύξεις για ένα μήνα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v