Πρόστιμα στον Ολυμπιακό, αγωνία στον ΠΑΟ

Με πρόστιμο μαμούθ 500 χιλιάδων ευρώ, εξάψαλμο στο Ρέντη, αλλά και μεταγραφική ενίσχυση απαντά ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην απογοητευτική εμφάνιση του Ολυμπιακού με τη Δόξα Δράμας. Ο πρόεδρος των ερυθρολεύκων άστραψε και βρόντηξε στην ομιλία του στους ποδοσφαιριστές στο Ρέντη. Αγωνία για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος υπάρχει στον Παναθηναϊκό για τον οποίο ενδιαφέρονται Άραβες επενδυτές.

  • Ant1
Πρόστιμα στον Ολυμπιακό, αγωνία στον ΠΑΟ

Με πρόστιμο μαμούθ 500 χιλιάδων ευρώ, εξάψαλμο στο Ρέντη, αλλά και μεταγραφική ενίσχυση απαντά ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην απογοητευτική εμφάνιση του Ολυμπιακού με τη Δόξα Δράμας. Ο πρόεδρος των ερυθρολεύκων άστραψε και βρόντηξε στην ομιλία του στους ποδοσφαιριστές στο Ρέντη.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στήριξε τον Ερνέστο Βαλβέρδε και επέβαλε πρόστιμο 500 χιλιάδων ευρώ στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, το οποίο δεν θα πληρώσουν μόνο αν κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Παράλληλα, πάγωσε τις συζητήσεις για την ανανέωση των συμβολαίων, απαγόρευσε τις δηλώσεις για ένα μήνα και ζήτησε από τους Τζεμπούρ, Πάντελιτς και Μιραλάς να παίζουν για την ομάδα και όχι για να βγουν πρώτοι σκόρερ. Ξεχωριστή συνάντηση είχε και με τον Ιμπαγάσα, ο οποίος δεν διάγει τις καλύτερες μέρες του στο Ρέντη. Κοντά στην πόρτα τις εξόδου βρίσκεται ο Γέστε, με τον Μαρινάκη να ζητά από τους συνεργάτες του την απόκτηση ενός τερματοφύλακα και τουλάχιστον ενός χαφ.

Ελεύθερος αφέθηκε ο Βασίλης Ξενιάδης, ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα για μη καταβολή εργοδοτικών εισφορών. Ο 46χρονος επιχειρηματίας που ενδιαφέρεται για την ΑΕΚ, κατέβαλε τα οφειλόμενα και αφέθηκε ελεύθερος. Ο Ξενιάδης διαψεύδει πως είχε συλληφθεί, αλλά η κράτηση του επιβεβαιώνεται από την αστυνομία.

Αγωνία για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος υπάρχει και στον Παναθηναϊκό για τον οποίο ενδιαφέρονται Άραβες επενδυτές. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αναμένεται να φρεσκάρει την ενδεκάδα στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη για τη φάση των 16 του κυπέλλου Ελλάδος.

Την πρώτη του προπόνηση με τον ΠΑΟΚ πραγματοποίησε τη Δευτέρα ο 23χρονος Γάλλος επιθετικός Φρεντερίκ Νιμανί, ο οποίος θα προσπαθήσει να πείσει τον Μπόλονι πως αξίζει μία θέση στο ρόστερ του «δικεφάλου».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v