Ανοιχτό το ενδεχόμενο για συμβούλιο πολιτικών αρχηγών

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να συγκληθεί συμβούλιο πολιτικών αρχηγών αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συναντήσεων με τους κ.κ Σαμαρά, Καρατζαφέρη και Παπανδρέου, αφήνει η κυβέρνηση καθώς, σύμφωνα με ανώτατες κυβερνητικές πηγές, προσδοκία του Μαξίμου είναι να βελτιωθεί το επίπεδο της στήριξης που παρέχουν οι τρεις κυβερνητικοί εταίροι. Εν τω μεταξύ σήμερα ο πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος, έχει συναντήσεις

  • Ant1
Ανοιχτό το ενδεχόμενο για συμβούλιο πολιτικών αρχηγών

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να συγκληθεί συμβούλιο πολιτικών αρχηγών αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συναντήσεων με τους κ.κ Σαμαρά, Καρατζαφέρη και Παπανδρέου, αφήνει η κυβέρνηση καθώς, σύμφωνα με ανώτατες κυβερνητικές πηγές, προσδοκία του Μαξίμου είναι να βελτιωθεί το επίπεδο της στήριξης που παρέχουν οι τρεις κυβερνητικοί εταίροι.

Εν τω μεταξύ σήμερα ο πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος, έχει συναντήσεις στο Μέγαρο Μαξίμου με το προεδρείο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (12.00), με τον Υπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Σεΐχη Abdullah Bin Zayed Al Nahyan (14:00) και στις 17:00 με το προεδρείο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών.

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε, σύμφωνα με κύκλους του Μεγάρου Μαξίμου, η συνάντηση του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Παπαδήμος ενημέρωσε τον κ. Καρατζαφέρη για την πορεία του κυβερνητικού έργου και των θεμάτων που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v