Στη μάχη του Κυπέλλου οι «αιώνιοι»

Την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου επιδιώκουν να εξασφαλίσουν σήμερα ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να ξεπεράσουν απόψε (19:00) το εμπόδιο του Θρασύβουλου στο γήπεδο Καραϊσκάκη, για τη φάση των «16» του θεσμού, θέλοντας να γιατρέψουν και τις πληγές από την ισοπαλία με τη Δόξα Δράμας.  Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα παρατάξει με πολλές αλλαγές την αρχική ενδεκάδα, ενώ ξ

  • Ant1
Στη μάχη του Κυπέλλου οι «αιώνιοι»

Την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου επιδιώκουν να εξασφαλίσουν σήμερα ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να ξεπεράσουν απόψε (19:00) το εμπόδιο του Θρασύβουλου στο γήπεδο Καραϊσκάκη, για τη φάση των «16» του θεσμού, θέλοντας να γιατρέψουν και τις πληγές από την ισοπαλία με τη Δόξα Δράμας. 

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα παρατάξει με πολλές αλλαγές την αρχική ενδεκάδα, ενώ ξεσκονίζει ήδη την ευρωπαϊκή αγορά και όχι μόνο, προκειμένου οι ερυθρόλευκοι να ενισχυθούν στις θέσεις του τερματοφύλακα, του κεντρικού, αλλά και του δεξιού μέσου.

Από τη μεριά του, ο Παναθηναϊκός κοντράρεται στις 21:00 στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο, με στόχο να «σφραγίσει» το εισιτήριο για τους «8». Στην ενδεκάδα των «πράσινων» θα επανέλθουν οι Κουίνσι και Κατσουράνης.

Την ίδια ώρα, η ομάδα του «τριφυλλιού» αναζητά έναν ποδοσφαιριστή για το κέντρο της άμυνας, με τον Αντρέ Αλμέιδα Πίντο της Πόρτο, που αγωνίζεται ως δανεικός στην Ολανένσε, να είναι ο εκλεκτός του Πορτογάλου τεχνικού.

Το σημερινό πρόγραμμα του Κυπέλλου συμπληρώνουν οι αναμετρήσεις Κέρκυρα-Δόξα Δράμας (14:00) και ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης (16:00).

Συνοπτικά το πρόγραμμα της φάσης των «16»:

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου
14:00 Κέρκυρα - Δόξα Δράμας
16:00 ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης
19:00 Ολυμπιακός - Θρασύβουλος
21:00 Πανιώνιος - Παναθηναϊκός

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου
20:00 Ατρόμητος - Άρης

Τρίτη 17 Ιανουαρίου
18:00 Ξάνθη - Πανσερραϊκός

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου
Εθνικός Αστέρας ή ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου
18:00 Παναιτωλικός - ΟΦΗ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v